Sökresultat
Annons-ID: 15097611

Lagermedarbetare till Stoneridge sökes!

Stoneridge Electronics AB

Som lagermedarbetare hos Stoneridge arbetar du i nära samarbete med produktionen och du får här en bred inblick över verksamheten. Vi söker nu dig som trivs i ett fysiskt arbete med tajta samarbeten bland personalen. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Stoneridge Electronics AB

Stad: Örebro

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Stoneridge lager i Örebro arbetar omkring 25 framtida kollegor till dig. Här välkomnas du till en arbetsplats där både lager, produktion och kontor återfinns under samma tak i fräscha lokaler. Tillsammans med dina framtida kollegor arbetar ni alltid mot ett gemensamt mål, att erbjuda kvalitativt arbete åt deras kunder inom tunga fordonsindustrin.

Du erbjuds

 • Värdefull erfarenhet från lager och industri på ett internationellt företag
 • En arbetsplats som värnar om din trivsel och din utveckling

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du alltid att vara en del av ett team men vissa arbetsuppgifter kommer du att utföra på egen hand. Ditt arbete kommer främst bestå av att förse produktionen med material från lagret samt att styckpacka färdiga material åt kund. Här finns det även möjlighet för dig som vill och som visar framfötterna att på sikt få kompetens inom andra arbetsområden och utöka dina färdigheter! Under dina första arbetspass kommer du att gå bredvid en mentor som introducerar dig för rollen innan du är varm i kläderna för att köra igång på egen hand.

Vi söker dig som

 • Har truckkort med behörighet A1-4 + B1-4.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska.
 • Kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret, vi ber dig därför redan nu beställa ett utdrag ur belastningsregistret på denna länk.

Det är meriterande om du

 • Har tidigare erfarenhet från lager/industri.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Örebro, Adolfsberg.
 • Arbetstider: På Stoneridge arbetar man antingen 2-skift eller 3-skift fördelat på förmiddags-, eftermiddags- & nattpass.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Stoneridge Electronics AB

Läs gärna mer om Stoneridge på deras hemsida.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här