My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101638

Långsiktigt deltidsarbete inom livsmedelsindustrin

Är du student om minst 50% men har ett flexibelt schema? Vi letar nu efter medarbetare till vår studentpool som kan jobba extra under våren för att sedan kliva upp på högre procent under sommaren. Ett perfekt uppdrag för dig som studerar och vill kombinera dina studier med att dryga ut studentkassan. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Partille

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Deltid, heltid i sommar

Startdatum: Mars

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker nu medarbetare till vår kund inom livsmedelsindustrin. Företaget lagerhåller och producerar köttprodukter till restauranger och storkök runt om i Sverige. Detta med stor vikt vid att med stolthet leverera produkter med hög kvalitet. Tjänsten innebär arbete inom produktionen. I produktionen kommer du att arbeta med att producera köttprodukter av främst nöt och fläsk. Det kan exempelvis röra sig om att tillverka färs eller korv. Du kommer att utrustas med kläder inför ditt uppdrag, så att du kan hålla dig varm i produktionshallen som håller en låg temperatur.

Vid start får du upplärning av en erfaren kollega. Din arbetstid sker under dagtid. En hel arbetsdag startar 07.00 och avslutas vanligtvis 16.00, det kan hända att du jobbar över när verksamheten kräver det. Du förväntas arbeta ungefär två dagar i veckan under våren för att sedan gå upp på fler pass när sommaren börjar. Arbetstiderna kan komma att korrigeras under sommaren men som senast kan man arbeta till 18.00. Du kommer att ingå i en studentpool, där schemaläggning sker löpande tillsammans med vår Bemanningsservice.

Du erbjuds

 • Ett extraarbete som sträcker sig över hela sommaren samt även nästkommande termin.
 • En arbetsplats med högt i tak, där gott samarbete värderas högt.
 • Frukost de dagar du arbetar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Förberedande av köttprodukter
 • Paketera det tillverkade livsmedlet
 • Se till så att produktionen flyter på i önskar takt

Vi söker dig som

 • Studerar på minst 50% på en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar på dina studier.
 • Är tillgänglig för arbete två schemalagda dagar i veckan + tillgänglig för sommarjobb på heltid
 • Talar och skriver svenska obehindrat då det krävs för arbetsuppgifterna.

Meriterande erfarenheter

 • Om du arbetat inom livsmedelsbranschen tidigare
 • Vana av arbete i produktion

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennelie Ekbladh eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101638

Ansök här