My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101347

Ledande nätverksingenjör till Telia AB!

Telia Sverige AB

Telia söker nu en senior nätverksingenjör/produktägare till deras huvudkontor i Solna. Detta är en roll för dig som vill ta en ledande roll och som har kompetens och driv till att driva ett marknadsledande nätverk!

Ansök här

Företag: Telia Sverige AB

Plats: Solna

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Telia söker nu en ledande nätverksingenjör. I rollen kommer du anta dig en bred rollbeskrivning med både roliga och stimulerande arbetsuppgifter. I rollen som ledande nätverksingenjör är du stationerad på Telias huvudkontor i Solna men har kollegor runt om i Sverige. Denna roll riktar sig till dig som har erfarenhet av att arbeta med nätverk som har ett par tusen användare och som vill ta nästa steg i karriären. Hos Telia finner du ett globalt och världsledande bolag som hela tiden vill utvecklas och nå nya höjder.

Hos Telia finner du enorma utvecklingsmöjligheter både i form av samarbeten med kompetenta kollegor men det finns också en uppmuntran till att växa internt. I denna breda roll kommer du ha en frihet att utveckla rollen till det som passar dig och din kompetens bäst, så drivs du av en den senaste tekniken inom nätverk och vill anta en ny och spännande roll är det hit du ska söka dig!

I rollen kommer du mötas av en bred rollbeskrivning där olika projekt kommer kräva olika arbetsuppgifter. I rollen kommer du bland annat anta en roll som produktägare. Som produktägare är det ditt ansvar att underhålla och utveckla det interna nätverket som hela Telia Company använder. Du kommer arbeta med omvärldsanalyser och trendspaningar för att hela tiden hålla högsta möjliga nivå när det kommer till användarvänlighet och säkerhet.

Denna roll en en väldigt central och viktig del av Telia vilket gör att den också påverkar många delar i bolaget. Detta gör att du och ditt team ofta kommer vara med i olika typer av projekt och där kommer du vara en nyckelspelare. Rollen innebär att du ska vara duktig på att kommunicera, samordna och kravställa gentemot dina kollegor.

Arbetsuppgifter

 • Samordna och projektleda implementeringsarbete
 • Som produktägare kommer du samla in intressenters efterfrågan och aggera kravställare gentemot berörda parter
 • Du kommer ha en administrativ roll men behöver kunna tekniken bakom nätverk. Detta medför att du behöver vara duktig på att skapa motivation och förståelse hos din grupp

Vi söker dig som

 • Skriver och talar flytande Engelska då det krävs vid interna samarbeten och dokumentation.
 • Har relevant utbildningsbakgrund på minst högskolenivå.
 • Har erfarenhet av nätverk med ett par tusen användare.
 • Har erfarenhet komplexa nätverkslösningar
 • Passion för nya teknologier, trender och mönster

Det är meriterande om du har

 • Kunskap om Cisco/HPE Aruba-nätverkslösningar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Inspirerande
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101347

Ansök här