My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101797

Life-science student till Chiesi Pharma!

Chiesi Pharma AB

Studerar du en naturvetenskaplig inriktning på högskola eller universitet och vill ha ett meriterande sommarjobb och deltidsjobb? Nu söker Chiesi sin nya deltidsmedarbetare som kan arbeta heltid under sommaren och ca. en gång i veckan under hösten och framåt. Tycker du om att arbeta noggrant, är kvalitetsmedveten och ansvarstagande? Då kan det vara dig vi letar efter. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Chiesi Pharma AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, men heltid under sommaren

Startdatum: Juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Chiesi sitter i moderna och fina lokaler på Klara Norra kyrkogata i centrala Stockholm. Den nordiska verksamheten består av drygt 100 medarbetare inom R&D, marknad och administration och deras utveckling och produktion vänder sig till tre olika områden: Respiratoriska sjukdomar, neonatologi/ specialistvård samt sällsynta sjukdomar.

I denna verksamhet kommer du vara en del av gruppen Pharmaceutical Affairs som huvudsakligen ansvarar för kundreklamationer, biverkningar och myndighetsfrågor (regulatory affairs). Din roll kommer vara administrativt lagd där du kommer få meriterande och värdefull erfarenhet av branschen.

Du kommer arbeta med administration kopplat till reklamationsprover som innebär att fysiskt hantera reklamationen som har inkommit och rapportera till tillverkaren vad som är fel med produkten. I och med att produktionen sker i Italien kommer du därmed ha kontakt med dem och vikten här ligger på noggrannhet och att noga dokumentera och rapportera avvikelsen. Vidare kommer du få stötta upp i översättning av kortare medicinska texter från engelska till svenska eller från svenska/finska till engelska och löpande arbeta med arkivering och administration kopplat till ansökningar mot myndigheter såsom läkemedelsverket.

Du erbjuds

 • Hos Chiesi erbjuds du ett meriterande men flexibelt extrajobb. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med 6 härliga och varma kollegor som kommer stötta dig i ditt dagliga arbete.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Administration kopplat till reklamationsprover samt biverkningshantering
 • Översättning av kortare medicinska texter från engelska till svenska/finska, och tvärt om
 • Övriga administrativa uppgifter på avdelningen

Vi söker dig som

 • För tillfället studerar en utbildning mot pharma, biomedicin, kemi, bioteknik, medicinteknik eller annan naturvetenskaplig linje på högskola eller universitet. Du är i början av dina studier och har minst 2 år kvar av utbildningen
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används dagligen i kommunikation
 • Kan arbeta heltid i sommar (med utrymme för någon/några veckors semester) och ca. 1 dag/vecka under resterande av året. Upplärning kommer att ske under veckorna 23-24

Det är meriterande om du

 • Talar och skriver på finska

Som person är du framförallt ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är nyfiken på läkemedelsbranschen och har en vilja av att utvecklas. Du är också strukturerad och nätverkande. Vidare ser vi gärna att du är bra på att samarbete, är lyhörd för dina kollegor och stöttar gärna upp där det behövs. I och med att du kommer jobba i en liten grupp kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet för just denna tjänst.

Övrig information

 • Start: Under veckorna 23-24
 • Omfattning: Heltid under sommaren och ca. 1 dag/veckan framåt under hösten
 • Placering: Centrala Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Chiesi Pharma AB

Så här beskriver Chiesi sin verksamhet:

Chiesi Pharma is an international company based in Parma, with more than 80 years of experience and a strong focus on research, development, production and the commercialisation of innovative medicines in the Respiratory, Neonatology, Rare Disease and Special Care Therapeutic Areas. The Chiesi Group employs approximately 6500 people in 30+ countries around the globe. In Chiesi our approach as a Benefit Corporation is a way of being as well as a way of thinking. We redefine the way to do our business, to create a positive impact on people, environment and our global Chiesi Community, acting as a force for good.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emmy Söderberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på emmy.soderberg@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101797

Ansök här