Sökresultat
Annons-ID: 15097573

Linjeoperatörer sökes till Paragon Nordic!

Paragon Nordic AB

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som har en god känsla för kvalité? Vi har rollen för dig! Paragon Nordic söker nu tre nya linjeoperatörer som ska komma in och stärka upp en nystartad produktionslinje! Hos Paragon Nordic blir du en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som man får jobba med varierande arbetsuppgifter på produktionslinjen.

Ansök här

Företag: Paragon Nordic AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Manufacturing

Omfattning: Heltid, Heltid - kväll/natt

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Paragon Nordic är är en kontraktsutvecklings- och tillverkningspartner som utvecklar, producerar och realiserar produktideér inom personal care & styling, industri, bilvård, hushåll, pharma och livsmedel. Academic Work söker nu tre linjeoperartörer till Paragon Nordic i Vallentuna. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic. Uppdraget kommer att vara ett konsultuppdrag på heltid i sex månader med god möjlighet till överrekrytering och med start omgående/enligt överenskommelse. Man jobbar vardagar och arbetstiderna är Måndag till onsdag 16-01.39 och torsdagar 15.50-01.29. Fredagar är man ledig.

Du erbjuds

 • Värdefull insyn i hur man arbetar inom produktionsindustrin
 • Trevlig arbetsmiljö och härlig stämning bland kollegorna
 • En konsultchef på Academic Work och möjlighet att skapa nätverk för fler projekt framöver

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som linjeoperatör kommer du bland annat vara med och överse maskinerna under produktion och plocka in och ut material från lagret. Det sker genom samarbete med personalen på linjen och genom att noggrant följa instruktioner för den specifika produkten. Du som ansöker om tjänsten bör vara väldigt noggrann och ha en god känsla för kvalité men även vara lättlärd och familjär med verktyg.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i svenska
 • Är noggrann och duktig på att följa instruktioner
 • Är lättlärd och familjär med verktyg.

Det är starkt meriterande om du:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom produktionsindustrin

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid - kväll/natt
 • Placering: Vallentuna

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Paragon Nordic AB

Paragon Nordic har i 60 år arbetat med produktutveckling och produktion där de tack vara sin kunskap och sitt engagemang gjort detta med hög kvalité och på ett hållbart sätt. Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här