Sökresultat
Annons-ID: 15097401

Logistik- och inköpskoordinator till start-up inom life-science

Här har du möjlighet att vara en del av något speciellt! Vår partner har snabbt utökat sin verksamhet och nått enastående framgång inom life science-branschen. De utvecklar en banbrytande produkt som kommer att revolutionera marknaden. Nu letar de efter en Junior inköpskoordinator för att arbeta aktivt med leveranser, inköp av material och komponenter med interna och externa kontakter. Om du är organisatoriskt lagd och trivs i en dynamisk miljö, tveka inte utan ansök nu!

Ansök här

Stad: Solna

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som inköps- och logistikkoordinator kommer du att vara ansvarig för att sourca och köpa material till vår partners projekt från både svenska och internationella leverantörer. Du kommer även att hantera utgående leveranser till kunder i EU och USA. Du har ett ansvar för inköp och säkerställa optimal lagerhantering. Dessutom kommer du att samordna leveranser till kunder och säkerställa överensstämmelser med avseende på tullregler och dokumentationskrav.

Själva rollen är operativ och praktisk. Med det sagt är tjänsten på ett start-up företag, vilket innebär att andra arbetsuppgifter kan ingå i ditt dagliga arbete.

Du erbjuds

 • Att vara en del av ett företag med ambitionen att uppnå stor framgång
 • Vänliga, ambitiösa och positiva kollegor
 • Ett dedikerat partnerskap med din konsultchef

Arbetsuppgifter

 • Samarbeta nära R&D för att förstå inköpsbehov med utgångspunkt i produktutvecklingen
 • Placera ordrar hos leverantörer och övervaka orderbekräftelser, leveransdatum och materialinventering
 • Initiera och underhålla affärsrelationer med leverantörer
 • Hantera leveranser till kunder och leverantörer inom EU och USA

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen i maskinteknik, elektroteknik eller industriell ekonomi ELLER omfattande arbetslivserfarenhet inom området
 • Mycket god kunskap om inköp och logistik genom arbetslivserfarenhet
 • God kompetens i Microsoft Office, särskilt Excel
 • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska eftersom båda språken används i samtal på arbetsplatsen och externa kontakter

Det är meriterande om du har

 • God kunskap om affärssystem (SAP, Oracle, Monitor, Netsuite, Jeeves, etc.)
 • Praktisk erfarenhet av hantering av transporter nationellt och internationellt

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Vi tror att rätt person är praktisk, pragmatisk och ödmjuk. Dina administrativa färdigheter, uppmärksamhet på detaljer och förmåga att hålla deadlines är avgörande för framgång i den här rollen. Effektiv kommunikation och förmåga att bygga relationer är också väsentliga egenskaper, eftersom det kommer att vara nyckeln till samarbete både internt och externt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här