info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098817

Logistiker med stort tekniskt intresse sökes!

Drömmer du om att göra skillnad och vill samarbeta med försvaret? I rollen som ILS-ingenjör är du specialiserad på att planera, utveckla och genomföra integrerade logistiklösningar för tekniska system och produkter. Du ansvarar också för att säkerställa att systemen är driftsäkra, underhållsbara och kostnadseffektiva under hela sin livscykel. Låter det som en roll för dig? Sök redan i dag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Arboga

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag med goda chanser till överrekrytering

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en ILS-ingenjör (Integrated Logistic Support) som brinner för tekniska lösningar och besitter stor drivkraft. Vår kund är en av Nordens största teknikkonsultbolag med teknisk spetskompetens kombinerat med branschkunskaper bland annat inom totalförsvaret. Vår kund designar och levererar kommunikationslösningar både militärt och civilt. De hjälper sina kunder med framtagning av drift-, underhålls- och försörjningslösningar kring framtidens kommunikation.

I rollen som systemingenjör med ILS-inriktning kommer du att arbeta bland annat mot försvaret i olika projekt med främsta fokus på försvarets telenät. Du kommer vara med i ett tidigt skede och planera materialanskaffning, fördelning och registrering i Grund och förvaltningsdata-systemet inom försvaret. Du kommer också att vara med i ett överlämningsskede av projekt och säkerställa genomförandet och tillsammans med kunden ta fram rätt dokumentation och underlag. Detta kräver att du kan utrycka dig väl i text. Du kommer även stötta i ett avvecklingsskede, analysera tekniska system utifrån användande och ta fram skrivelser till högkvarteret för att avveckla system.

I dagsläget består gruppen av ca 30 personer som alla arbetar med olika områden men med samma fokus, dessa personer blir dina närmsta kollegor och agerar värdefullt bollplank såväl under introduktionen som på sikt.

Då tjänsten innebär arbete som kan omfattas av sekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta dina kunder under hela inköpsprocessen med alla delar såsom underhållsberedning, driftsäkerhetsanalyser, reservmaterialsuppbyggnad och produktion av underhållsdokumentation. Allt detta i nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig som

  • Har en ingenjörsutbildning inom exempelvis datateknik, mekanik, elektronik, tele/datakommunikation eller en utbildning inom logstik i kombination med ett stort tekniskt intresse
  • Pratar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Har B-körkort
  • Har svenskt medborgarskap då detta krävs för säkerhetsklassningen

För att trivas i denna roll krävs att du har ett analytiskt sinne och gillar att grotta ner dig i diverse beräkningar.

Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet inom något av följande; optimering av underhållskoncept och långsiktiga underhållsplaner, är väl bevandrad med begreppen; MTBF, MTTR, failurerate, MDT, LCC och LSC samt har kunskap inom ILS ” Integrated Logistics Support”.

För att lyckas i rollen ser vi att du har följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Problemlösande

Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, långsiktigt konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering Placering: Arboga Övrigt: Tjänsten kräver säkerhetsklassning nivå 2

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bergqvist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098817

Ansök här