info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099076

Logistikutvecklare mot processutveckling inom industrin till Prevas

Prevas Industrial Innovation AB

Är du en logistikingenjör med kreativt och praktiskt sinne för utveckling av industriella processer? Nu har du den unika möjligheten att bli en del av Prevas som har tron till att teknik gör världen bättre. Prevas har stark tro till människan och är övertygade om att din utveckling är deras utveckling. Här kommer du att bli en del av en kultur där gemensam kompetens blir starkare när man hjälper och bryr sig om varandra. Som logistikutvecklare får du möjlighet att arbeta med många spännande kunder och uppdrag där du får en bred kompetens inom processutveckling.

Ansök här

Företag: Prevas Industrial Innovation AB

Plats: Västerås

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som Logistikutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av industriella processer inom logistik. Du kommer få möjlighet att ingå i olika utvecklingsprojekt hos Prevas kunder, både med möjlighet till att vara projektledare eller medlem i en projektgrupp. Detta är en varierande roll där du exempelvis kommer att arbeta med värdeflödesanalyser, processförbättringar och ständiga förbättringar. Det kan handla om både inkrementell och radikal utveckling, allt från prognos- och kapacitetsplanering, till produktion, inköp och eftermarknad.

Rollen är både utvecklande och varierande. Prevas har många spännande kunder och uppdrag, med en mängd olika inriktningar. Uppdragen kommer att ge dig en bred kompetens inom processutveckling.

För att introduceras till rollen och Prevas kommer du gå ett introduktionsprogram tillsammans med andra nyanställda. Du kommer även tilldelas en dedikerad mentor som stöttar dig i din utveckling för att nå dina mål. Med 170 kollegor på det moderna kontoret i Västerås och över 800 i Norden kommer du bli en del av ett uppfinningsrikt företag och arbeta mot att göra kundens vardag mer effektiv, användarvänlig och lönsam.

Du erbjuds

 • En roll där du får stort ansvar och förtroende att hitta de bästa lösningarna till Prevas kunder.
 • Att arbeta hos ett företag som bygger sin kultur på att stötta och hjälpa varandra för att utvecklas.
 • En varierande roll med möjlighet att påverka och vara delaktig i både din egen och Prevas gemensamma utveckling.

Arbetsuppgifter

 • Utveckling av industriella processer inom logistik.
 • Arbeta i varierande projektgrupper, som projektledare eller medlem, där ni arbetar med både inkrementell och radikal utveckling.
 • Arbetet kan exempelvis vara genomförande av värdeflödesanalyser, processförbättringar och ständig förbättringar.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad ingenjörsutbildning inom logistik- och processutveckling eller annan utbildning som anses likvärdig. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har goda kunskaper inom SQL - programmering.
 • Besitter mycket goda kunskaper i Office 365, framförallt i Excel där du behärskar Pivot, VLOOKUP med mera.
 • Har erfarenhet av layoutarbete i CAD inom produktion.
 • Kan tala och skriva flytande på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Besitter erfarenhet av projektledning.
 • Tidigare erfarenhet av automation inom logistik.
 • Har goda kunskaper inom Lean Production.
 • Har kunskap i Value Stream Mapping (VSM) och Plan for Ever Part (PFEP).
 • Har erfarenhet av flödessimulering (DES).

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kommunikativ

Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Konsultuppdrag på heltid. Placering: Kopparlunden, Västerås

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Prevas Industrial Innovation AB

Läs mer om Prevas och deras erbjudande HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099076

Ansök här