Sökresultat
Annons-ID: 15097676

Lönecontroller sökes till företag inom samhällsbyggnad!

Vi söker dig med erfarenhet av redovisning och lön. I den här rollen får du möjlighet att specialisera dig inom lön, pension och redovisning. Låter detta som nästa steg för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar mer löpande urval och kommer kontakta dig som uppfyller kraven nedan!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: November

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Academic work söker för vår kunds räkning en lönecontroller med start i november. Du kommer att ingå i löne- och ekonomiavdelningen som består av cirka fem personer. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med såväl verksamheten som med avdelningschefen och teamet. Du kommer att ta del av ett stort internt nätverk för att andra avdelningar i organisationen ska kunna nå ut till dig för att få hjälp och stöttning.

Företagskulturen är en stor och viktig del av bolaget, den genomsyras av att vara snäll, prestigelös, hjälpsam och att alla tillsammans kan bidra. Företaget uppmuntrar även medarbetare att stanna kvar i bolaget och fortsätta utvecklas och växa i sin karriär.

Du erbjuds

  • Möjlighet att bli specialist inom lön, redovisning och pension.
  • Ett långsiktigt uppdrag med chans till överrekrytering.
  • Möjlighet att växa inom bolaget.

Arbetsuppgifter

  • Analysera och förstå siffror, arbetssätt och flöden.
  • Komma med input och förbättringsförslag för arbetssätt och processer.
  • Kartlägga löne- och personalkostnader.
  • Besvara frågor och vara lyhörd från andra avdelningar i verksamheten.

Vi söker dig som

  • Har minst 2-5 års erfarenhet av en roll inom redovisning och/eller lön.
  • Besitter flytande kunskap i det svenska språket både i tal och skrift, då det krävs för arbetets utförande.

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med pension.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är självutvecklande och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har god samarbetsförmåga och är pedagogisk i ditt sätt att lära ut till andra. Utöver det trivs du i en roll där du får ge service till dina kollegor och bistå dem med den hjälp som de behöver. Som person är du framåtlutad och väntar inte på att saker ska hända, utan du får saker att hända. Du frodas av en roll där du får ta mycket ansvar och ser lösningar snarare än problem.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Bolaget har idag 15.000 medarbetare och arbetar för att bidra till samhällsbygget.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här