Sökresultat
Annons-ID: 15095328

Lönespecialist till konsultverksamheten VicApta i Västerås

VicApta AB

Har du en utbildning och/eller erfarenhet av löneprocessen och tycker om att arbeta självständigt? Inom denna konsultverksamhet har du möjligheten att styra hur dina dagar ska se ut på egen hand. I rollen som Lönespecialist kommer du ha en egen kundportfölj och hantera hela löneprocessen utifrån kundens efterfrågan. Här erbjuds du en möjlighet att utvecklas vidare i din yrkesroll men också att bredda dina kunskaper inom företaget. Gillar du ett flexibelt och varierande jobb är du välkommen att lämna in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: VicApta AB

Stad: Västerås

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I rollen som lönespecialist har du ett brett ansvar för verksamheten med mycket kunduppdrag och kundmöten. Här kommer du inte bara utvecklas privat men även yrkesmässigt med ökad kompetens inom olika områden som lön, redovisning, avtal och kunder. Det är ett spännande bolag där man som person har möjlighet att växa in i rollen och även i verksamheten. Det finns mycket goda möjligheter att på sikt ta sig an andra uppgifter och bredda sin kompetens och utveckling inom företaget.

Som lönespecialist har du ansvar för det löpande lönearbetet för dina kunder i olika uppdrag. Du kommer att göra rapportering av personaladministration såsom pensioner och försäkring. Arbetsuppgifter så som tidsrapportering, hantering av lönesystem och resesystem förekommer också din roll. Som lönespecialist kommer du att tillsammans med säljarna göra förstudier kopplat till era kunder för att sedan fortsätta driva arbetet framåt på egen hand. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att göra redovisningar och avstämningar av skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön och kvalitetssäkring samt att vara kontaktperson gentemot ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom lön alternativt erfarenhet av arbete inom lön eller annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig
  • Besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
  • Har praktiska kunskaper och erfarenhet av lönesystem

Det är meriterande om du har:

  • Kunskaper i SAP
  • Erfarenhet av projektarbete
  • Kunskap inom lönessystemen Hogia och Visma lön
  • Innehar B - körkort då det förekommer besök ute hos dina kunder

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Vi söker dig som har en god lösningsförmåga då det är en varierad roll där ingen kund är den andra sig lik. Det förekommer olika typer av uppdrag och behov och det är ditt ansvar tillsammans med kunden att hitta en bra lösning. Då du själv styr dina arbetsdagar och kunder är det även viktigt att du har god struktur i ditt dagliga arbete samt är flexibel och kan styra om i din planering när något oväntat dyker upp.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

VicApta AB

VicApta är en konsultverksamhet med expertis inom ekonomitjänster, verksamhetsutveckling, controlling/ ekonomistyrning, redovisning och löneadministration.

De levererar uppdrag hos kund eller på sitt eget kontor. Deras olika avtalslösningar gör att uppdraget kan skalas både upp och ner utifrån förändringar i omvärlden eller beroende på företagens utveckling och behov.

För att erbjuda rätt lösning till sina kunder, kombinerar de djup kompetens med strävan om kompetensutveckling och lyhördhet för nya verktyg inom branschen. Genom ett systematiskt förbättringsarbete utvecklar VicApta sina tjänster för att ligga i framkant, vilket skall generera en leveranskvalitet för kunden.

VicApta är självklart en Srf auktoriserad byrå.

Bli direktrekryterad till VicApta AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här