919

Träffar

Liknande jobb (10+)

Sökresultat
Annons-ID: 15094352

Managementkonsult till Trinovo Consulting!

Trinovo Consulting AB

En känsla av personligt och professionalism präglar Trinovo Consulting. Här möts du av en blandning av personligheter där alla har ambition och nyfikenhet gemensamt, samt en stark vilja att leverera goda resultat till klienterna. För rätt person finns möjlighet att utvecklas i snabb takt, ta stort ansvar och bli en viktig del i teamet från dag ett.

Ansök här

Företag: Trinovo Consulting AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta brett, där du både kommer att arbeta på plats hos klient och från kontoret på Klarabergsviadukten. Dina uppgifter kommer att variera beroende på det aktuella uppdraget, men kommer i stort att bestå av att:

 • Arbeta med projekt inom strategi, affärsutveckling, IT-management och/eller affärsdrivet genomförande
 • Analysera olika typer av data (kvantitativa och kvalitativa analyser) och dra slutsatser utifrån detta
 • Sammanställa data, information och slutsatser på ett tydligt och kommunikativt sätt och presentera för olika målgrupper

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års erfarenhet av en konsultliknande roll, där du har drivit projekt självständigt, gärna inom affärs- eller verksamhetsutveckling
 • Har minst en avslutad kandidatexamen inom relevant område, som exempelvis ekonom eller ingenjör
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet

Det är även meriterande om du har

 • En masterutbildning inom relevant område
 • Erfarenhet av personalansvar, till exempel för ett mindre konsultteam eller motsvarande.

Vi kommer även att se starkt till dina personliga egenskaper. I denna roll tror vi att du är nyfiken, har ett engagemang för klienten och en vilja att leverera goda resultat. Framåt i processen kommer vi att fokusera på följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Affärsinriktad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Trinovo Consulting AB

Trinovo Consulting hjälper sina klienter att fatta och realisera avgörande affärsbeslut och konsulterar inom strategi- och affärsutveckling, IT-management samt affärsdrivet genomförande. De utgår från klientens specifika förutsättningar och blir en professionell, men personlig samarbetspartner där de levererar konkreta och effektiva lösningar.

Bli direktrekryterad till Trinovo Consulting AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här