My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102020

Marknadsassistent sökes till innovativt teknikföretag!

DP Patterning AB

Är du student och vill få meriterande arbetslivserfarenhet vid sidan av dina studier? Tycker du dessutom att marknadsföring är roligt och vill bli del av ett snabbväxande företag? Då kan det vara dig vi söker till DP Patterning! Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: DP Patterning AB

Plats: Norrköping

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Academic Work söker nu åt kunds räkning en student som ska jobba på deltid. DP Patterning är ett världsunikt tillväxtföretag sprunget ur forskningen vid RISE och LiU i Norrköping. DP Patterning säljer en unik och patenterad produktionsmaskin för produktion av flexibla mönsterkort (mer känt under sitt engelska namn Flexible Printed Circuit Boards). Användningsområden och kunderna för DP Patterning finns inom t.ex Elbilar, LED-belysning eller RFID etiketter. Dry Phase Patterning tekniken möjliggör en miljövänlig och kostnadseffektiv produktion och de har nu tagit fram ett nytt kommunikationskoncept och en ny grafisk profil för att marknadsföra sina unika konkurrensfördelar mot sina målgrupper. Det är här som du kommer in i bilden. DP Patterning söker nu en marknadsassistent för att praktiskt omsätta sitt nya kommunikationskoncept till praktisk handling i B2B-marknadsföring.

I rollen som marknadsassistent kommer du att få formulera texter, fotografera och designa material till såväl hemsida som till annonser för olika digitala plattformar. I arbetet kommer du även att följa upp, genomföra analyser och förbättra marknadsföringsarbetet. Detta ställer krav på att du är en kreativ person som är lyhörd, initiativtagande och reflekterande.

Du kommer att tillhöra kontoret i Norrköping som består av 10 personer. Till en början ser vi gärna att du är på plats för att genomföra ett introduktionsprogram. Därefter finns det goda möjlighet att arbeta på distans. Arbetstiderna är flexibla där du kan anpassa dina arbetspass efter studierna. Behovet är på 10-20h/vecka.

Du erbjuds

  • Erfarenhet av att arbeta med internationell marknadsföring på ett innovativt företag
  • En möjlighet att knyta kontakter med leverantörer och kunder världen över
  • Stor flexibilitet där du kan lägga upp dina veckor utefter vad som passar dig

Vi söker dig som

  • Är student på eftergymnasial nivå och med fördel studerar mot film, marknadsföring eller motsvarande
  • Tar examen som tidigast år 2025
  • Har goda kunskaper i engelska då detta används i det dagliga arbetet mot såväl kunder som kollegor
  • Har ett intresse för marknadsföring och kan förvandla idéer till handlingar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Innovativ
  • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Ringborg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102020

Ansök här