My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101732

Marknadsförare på deltid inom sociala medier!

Vill du vara med på Trollsmedjans tillväxtresa i en familjär och kreativ miljö? Som en del av Trollsmedjan har du möjlighet att forma din egen roll och dina arbetsuppgifter samtidigt som du får visa vad du går för inom marknadsföring! Är du intresserad av sociala medier och har ett stort driv samt ambition att alltid sikta högt? Då är rollen som marknadsförare något för dig!

Ansök här

Företag: Trollsmedjan AB

Plats: Örebro, Ormesta

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Deltid, Deltid

Startdatum: Omgående enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Trollsmedjan är en leverantör av smidesskyltar och dekorations smide till företag och privatpersoner. De har genom sin egna tillverkning skapat ett kvalitativt varumärke och fokuserar på e-handel inom norden. Med deras verkstad kan de leverera snabba anpassningar och speciallösningar efter kundernas behov, där ingenting är omöjligt. Som marknadsförare hos Trollsmedjan kan du komma att bli en viktig lagspelare i teamet.

Trollsmedjan erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition, möjligheten att utvecklas och ta dig ann nya utmaningar där det enbart är du själv som sätter gränserna. På Trollsmedjan jobbar det idag tre kollegor på företagets verkstad och lager som väntar på att välkomna dig som marknadsförare för att ta affärerna till nästa nivå! Det här är chansen för dig att bredda dina kunskaper inom sociala medier och samtidigt få komma till en arbetsplats som genomsyras av ödmjukhet och en familjär miljö.

Du erbjuds

  • Chansen att forma din egen roll och dina egna arbetsuppgifter
  • Inblick i ett företag under en tillväxtresa inom en spännande bransch

Arbetsuppgifter

  • Din uppgift är att med hjälp av content skapande bidra till en positiv tillväxt av Trollsmedjans egna varumärken. Detta kommer att göra genom att arbeta utefter en uppsatt marknadsplan och bland annat skapa samarbeten med bloggare och influensers. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar vid ett lyckat samarbete.

Vi söker dig som

  • Studerar minst 50% på eftergymnasial nivå och har mint 1,5 år kvar av studierna.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med sociala medier i form av foto och redigering samt filmning och klippning. Utöver detta är det även meriterande om du har tidigare erfarenhet från Meta Business, Youtube, Pinterest och Adobe program.

I din ansökan vill vi att du motiverar hur du tidigare arbetet med kraven ovan, du får gärna bifoga material som du skapat!

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Trollsmedjan AB

Läs gärna mer om Trollsmedjan här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Louise Jylebäck eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101732

Ansök här