info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099000

Mätingenjör till expansivt företag i Örnsköldsvik!

Vi söker för vår kunds räkning en mätingenjör som kommer att arbeta i en bred roll inom mätning och test av system och fordon! Här välkomnas du till en innovativ arbetsplats som idag är ledande inom försvarsindustrin, där du får möjligheten till att utvecklas ytterligare i din yrkesroll. Låter detta som något för dig? Ansök idag, urval sker löpande under processens gång!

Ansök här

Plats: Örnsköldsvik

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna roll får du möjligheten att utvecklas inom ett globalt företag i försvarsindustrin där de hela tiden utmanar sig själva med målet att bli bäst inom sitt område. Du kommer att vara anställd via Academic Work men arbeta ute hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds

 • En tillsvidareanställning
 • Ett introduktionsprogram för personlig utveckling och löpande utbildning med möjligheterna att växa på ett personligt- och kompetensmässigt plan
 • En dedikerad mentor som du får stöttning av samt kan bolla utmaningar och idéer med
 • Utvecklas ytterligare i din yrkesroll inom en innovativ bransch

Som mätingenjör kommer du dels att ansvara för planering, ledning och genomförande av mätning. rollen innehåller även rapportering av test- och verifieringsresultat, komponent-, delsystem samt helfordonsnivå med ett fokus på insamling samt analys av mätdata. Du kommer dessutom att aktivt arbeta med mätinstruktioner, mätsystemsanalyser och utvärdering av mätresultat.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med mätning av detaljer och ansvara för mätinstruktioner
 • Mäta och analysera av avvikande artiklar
 • Delta i konstruktionsgranskningar med fokus på mätning och utvärdering
 • Stötta kvalitetsavdelningen i mätfrågor, både internt men även externt hos leverantörer

Vi söker dig som

 • Har en avslutad högskoleutbildning, civilingenjör inom mätteknik
 • Har erfarenhet av testverksamhet
 • Har erfarenhet av arbete med analys av mätdata och rapportering av resultat
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk förekommer i arbetet

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänst.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mika Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099000

Ansök här