Sökresultat
Annons-ID: 15094177

Mätrumstekniker till Nordhydraulic i Kramfors!

Nordhydraulic AB

Är du en klurig person som tycker om att förstå hur något verkligen är beskaffat? Är du intresserad av produktionsteknisk kvalitet kan det vara dig vi söker till rollen som mätrumstekniker till Nordhydraulic i Kramfors. Här välkomnas du till ett bolag med stark framtidstro och får jobba med att säkerställa att världsledande bolag inom bla fordonsindustrin får kvalitativa hydrauliska ventiler! Välkommen med din ansökan, urval görs löpande.

Ansök här

Företag: Nordhydraulic AB

Stad: Härnösand

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Nordhydraulic har över 50 års erfarenhet av att konstruera och tillverka hydrauliska ventiler. Till kvalitetsavdelningen söker vi nu ytterligare mätrumstekniker som kommer att arbeta med att stötta produktion, inköp och teknikavdelningen med att säkerställa att kvalitet på produkterna håller kundernas krav på tusendelars milimeters precision, spännande eller hur?

Du erbjuds:

 • Gedigen introduktion till tjänsten som anpassas utifrån din tidigare kunskap
 • Möjlighet att utvecklas inom kvalitetsarbete som ger såväl teknisk som personlig utveckling
 • Arbeta i ett internationellt bolag som växer och satsar för framtiden

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Nordhydraulic AB.

Som mätrumstekniker kommer du att arbeta med programmerbara mätmaskiner och handmätinstrument för att fastställa måttriktighet på artiklar och komponenter mot givna referenser utifrån 3d-modeller och annat ritningsunderlag. Avdelningen har många olika kontaktytor att samarbeta med, och utför mätuppdrag för att säkerställa kvaliteten på Nordhydrauliks produkter i såväl nyutvecklingsprojekt som för serieproduktion.I rollen kommer du bland annat att:- - Felsöka komponenter med alternativa mätmetoder- Kalibrera mätutrustning- Utvärdera och utveckla mätmetoder och mätsystemsanalys

Arbetsuppgifter

 • Utföra, dokumentera och förmedla mätuppdrag, analyser och kontroller
 • Felsöka komponenter med alternativa mätmetoder
 • Kalibrera mätutrustning
 • Utvärdera och utveckla mätmetoder och mätsystemsanalys

Vi söker dig som

 • Har mycket goda datakunskaper
 • Har grundläggande förståelse för ritningsunderlag och CAD
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har en god problemlösande och analytisk förmåga
 • Är kvalitetsmedvetenhet, ordningssam och systematisk i ditt sätt att arbeta
 • Har en hod samarbetsförmåga och har lätt att anpassa dig

Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med programmerbara maskiner, exempelvis inom bearbetning, alternativt har erfarenhet av att arbeta med annan mätutrustning.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstid: Introduktion sker under dagtid, där efter 2skift
 • Placering: Kramfors

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Nordhydraulic AB

Nordhydraulic AB levererar hydrauliska ventiler och styrningar till världsledande kunder inom främst fordonsindustrin. Vi är idag ca 180 anställda och finns i Kramfors, men ingår i HYDAC-koncernen med ca 9500 anställda i 50 olika företag.

Bli direktrekryterad till Nordhydraulic AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här