918

Träffar

Liknande jobb (10+)

Sökresultat
Annons-ID: 15094350

Mätvärdesadministratör till Vattenfall!

Vattenfall Eldistribution AB

Är du en person som ser möjligheter i förändringar och gillar att arbeta med problemlösning? Vill du bli en del av Vattenfall? Ansök tjänsten som Mätvärdesadministratör redan idag! Vi applicerar löpande urval.

Ansök här

Företag: Vattenfall Eldistribution AB

Stad: Solna

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som mätvärdesoperatör med inriktning mot leverantörsbyten blir du en del av ett spännande och stimulerande arbete. I tjänsten arbetar du med att övervaka den meddelandetrafik som sker mellan elnätsägare, elhandlare, ombud och balansansvariga.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds

 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Innehar en gymnasial utbildning
 • God vana av att arbeta i olika IT system och lätt för att lära sig nya system
 • Flytande inom svenska och engelska, i både tal och skrift, då kommunikation sker på båda språken.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från elkraftsbranschen
 • Erfarenhet av mätinsamling eller mätvärdeshantering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Flexibel, Problemlösande, God samarbetsförmåga samt Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående. Startdatum kan komma att ändras då man genomgår en säkerhetsprövning inför start.
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter. Vattenfalls huvudprodukter är el, värme och gas. När det gäller el och värme är Vattenfall verksamt inom alla länkar i värdekedjan: produktion, distribution och försäljning. När det gäller gas består Vattenfalls verksamhet av försäljning. Dessutom bedriver de energihandel.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här