info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099631

Mekanik-, el- och rörkonstruktörer sökes!

Ta steget in i en spännande karriär som junior konstruktör inom mekanik, el eller rörkonstruktion! Academic Work söker nu tre personer som vill ha möjlighet att direkt engagera sig i projekt inom processindustrin. Här får du chansen att följa projekten från start till mål i ett växande och expansivt företag. Oavsett vilket område som väcker ditt intresse, erbjuds du möjligheten att utforska och utvecklas inom en bransch där kunskapsdelning och arbetsdynamik sätter tonen.

Ansök här

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi juniora konstruktörer inom mekanik, el och rörkonstruktion till vår kund - ett växande bolag verksamma inom processindustrin med bas i Göteborgsområdet. Här ges du möjlighet att ta plats i en expansiv fas på ett projektbaserat företag, där du, tillsammans med ett team på cirka 30 medarbetare, aktivt deltar i utvecklingen av innovativ teknik för massabruk världen över. Projekten spänner över konceptuell processteknik till driftsoptimering, och du kommer ha möjlighet att bidra på både layout- och detaljnivå. I en dedikerad arbetsgrupp kommer du vara involverad i tillverkningen av mindre utrustning internt och samarbeta med partners för större projekt.

Vår kund består till stor del av senior kompetens och delar med sig av sin omfattande processförståelse och utför processdesign gentemot sina kunder globalt. Det innebär att du kommer dra nytta av bred kompetens bland erfarna kollegor och tilldelas en dedikerad mentor för att skapa förutsättningar för en optimal start. Med produktion i egna lokaler får du nära kontakt med din produkt och hela arbetsprocessen.

Alla ingenjörspositioner på företaget betonar flexibilitet. Möjligheten att arbeta tvärdisciplinärt, både under korta och långa perioder, justeras individuellt baserat på varje ingenjörs unika färdigheter, personliga önskemål och projektets specifika karaktär. Oavsett inom vilket område du kommer arbeta med konstruktion, är din roll varierande och kräver samarbete - såväl med interna kollegor och externa samarbetspartners.

Du erbjuds

 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team
 • Flexibilitet till distansarbete
 • Reser till kunder globalt kan förekomma i tjänsten

Nedan följer tydligare beskrivning av vilka moment respektive roll innebär:

Arbetsuppgifter

 • Mekanisk konstruktör: Design och konstruktion av roterande utrustning och anläggningsdetaljer i CAD. Uppföljning mot tillverkning, kvalitetskontroll och inköp.
 • Elkonstruktör: Design av elkraftsystem (<1 kV) för industrianläggningar i CAD. Samarbetar över disciplingränser. Inspektion och handledning vid montage kan ingå.
 • Rörkonstruktör: Design och beräkning av rörlinjer i industrianläggningar utomlands. Fokus på seismiska faktorer och höga temperaturer. Samarbetar nära layoutansvariga och stödjer vid behov på tryckkärlssidan.

Vi söker dig som

 • Har en uttagen examen från en teknisk utbildning inom relevant område
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har ett stort teknisk intresse och viljan att utvecklas

Det är meriterande om du har

 • Har goda kunskaper inom SolidWorks alternativt Elprocad
 • Har tidigare relevant arbetserfarenhet från produktion eller industri
 • Har tidigare kunskap inom processindustrin från utbildning

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jonna Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099631

Ansök här