info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098203

Mekaniker/Reparatör till Swed Handling i Norrköping!

Swed Handling AB

Är du en lösningsfokuserad och handlingskraftig person som är på jakt efter nya utmaningar? Kika hit! Swed Handling i Norrköping söker nu efter en mekaniker/reparatör som kan börja omgående. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Ansök här

Företag: Swed Handling AB

Plats: Norrköping

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Swed handling forsätter att växa och vi söker nu därför en mekaniker/reparatör till deras produktion i Norrköping. Du kommer tillhöra teamet "Service och underhåll" som i dagsläget består av 3 personer. Vidare kommer du i huvudsak arbeta med löpande underhåll av maskiner och övrig produktionsutrustning. Uppdraget inleds med en introduktion som förväntas ta ca 4 - 6 veckor innan du är mer självgående. På grund av att vi hanterar kemiska varor, kommer du följa en erfaren kollega som hjälper dig under introduktionstiden. Introduktionen sker dagtid, din arbetstid är måndag – fredag 07.00 – 16.00, med avbrott för frukost, lunch och fikapaus. När introduktionen är klar kommer du successivt att övergå till att arbeta mer självständigt. Din arbetsdag styrs av det service & underhållsbehov som verksamheten kräver och i samråd med närmsta chef och kollegor. Långsiktigt finns det även utvecklingsmöjligheter till att få ta ansvar över fastighetsunderhåll.

Arbetsuppgifter

 • Service och underhåll av maskiner och utrustning (underhåll av slangar och kopplingar).
 • Beställa reservdelar.
 • Ha kontakt med externa leverantörer.
 • Bistå nuvarande fastighetsansvarig vid enklare reparationer.

Vi söker dig som

 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har en gymnasial examen.
 • Har körkort: B.
 • Har truckkort
 • Är över 18 år.

Det är meriterande om du har

 • Elkunskap.
 • Behörighet till saxlift.
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som mekaniker/reparatör.
 • Programmeringskunskaper.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Swed Handling AB

Swed Handling AB är en kemikaliedistributör med huvudkontor och lager i Norrköping, kontor och lager i Gävle, Björketorp samt försäljningskontor i Lund. Swed Handling har ca: 90 anställda. I företaget finns även dotterbolagen Kemiverken AB i Skänninge samt Kebelco i Göteborg. Verksamheten utgörs av försäljning av flytande och fasta kemikalier till industri, kommun/landsting, färggross etc. Företagspolicyn är att leverera rätt produkter, i rätt tid med hög servicegrad och hög flexibilitet.

Läs mer om Swed Handling här: https://www.swedhandling.com/

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Frida Jahrl eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098203

Ansök här