Sökresultat
Annons-ID: 15089091

Mekanikingenjör till Tyri Lights!

Tyri Sweden AB

Tyri Lights växer och söker nu en ny kollega till kontoret i Göteborg. Vi söker nu en Mekanikingenjör med intresse för alla delar av ett projekt. Har du kunskap eller förståelse gällande produktutveckling och konstruktion av plast och vill arbeta med spännande projekt för ett världsledande OEM företag, då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Tyri Sweden AB

Stad: Göteborg

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt Överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

TYRI Lights fortsätter att växa och söker ytterligare en kollega till deras R&D avdelning i Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt och i team med att konstruera plastdetaljer och aluminiumdetaljer där du kommer att få konstruera hela funktioner såväl som individuella detaljer och instruktioner kopplat till produkten.

Hos TYRI Lights får du arbeta i en kvalificerad men produktionsnära miljö med snabba steg från idé till färdig produkt. Innovation och eftertanke är centralt för TYRI Lights för att långsiktigt möta marknaden med kvalitet. På TYRI Lights erbjuds du en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats i helt nya lokaler fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Du får en gedigen introduktion och upplärning av senior expertis inom mekanik varvat med utbildning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TYRI Lights.

Arbetsuppgifter

 • Konstruktion/design av plast- och aluminiumdetaljer.-och optikavdelningen.
 • Skapa ritningsunderlag för framtagning av detaljer.
 • Projektbaserat arbete, där du kommer att samarbeta mycket med elektronik.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjösexamen inom tekniskt område, exempelvis mekanik, produktutveckling eller motsvarande.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tar som skrift, då det krävs i det daliga arbetet.
 • 3-5 års erfarenhet av produktutveckling/ritningsframställning.
 • Konstruktion av detaljer i formsprutad plast och pressgjuten aluminium.
 • Goda kunskaper av att använda Solidworks som CAD verktyg.

Vidare är det meriterande om du har vana vid kontakter med leverantörer/kunder samt att jobba i projektform. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Automotive/Heavy Vehicles.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Tyri Sweden AB

TYRI Lights marknadsförs av TYRI Sweden AB och är ett bolag med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. TYRI Lights erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. De finns globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien och Norge. Tyri har ett standardsortiment men erbjuder också utveckling i nära samarbete med deras kunder och använder alltid det senaste i teknik inom LED, Xenon och Halogen. TYRI:s globala R&D avdelning finns i Göteborg och de arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland deras kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Atlas Copco, Toyota och John Deere. För närvarande ca 60 anställda på Tyri Lights med ambition om att bli fler.

Bli direktrekryterad till Tyri Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här