My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101012

Mekanikkonstruktör inom SolidWorks!

Är du mekanikingenjör med goda kunskaper inom SolidWorks? Vi söker dig till en tjänst som mekanikingenjör hos ett globalt teknikföretag som är en världsledande leverantör av automationslösningar inom maskin och robotik. Här erbjuds du en högteknologisk, engagerande och varierad roll där du i nära samarbete med teamet får lösa problem och känna att du bidrar till utvecklingen och förbättringen hos industrin i hela världen.

Ansök här

Plats: Västerås

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Våren 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du delta i utvecklingsprojekt och arbeta med konstruktion, både med nya produkter men även förbättring av befintliga. Det är en varierande roll där du kommer delta i arbetet med planering, design, modifiering av maskiner, utrustning och produkter. Du samarbetar nära kollegor i teamet för att dela kompetens och nå era gemensamma målsättningar.

Du kommer få stora möjligheter att ta eget ansvar och anpassa ditt arbete efter dina bedömningar och praxis för att genomföra arbetet. Eftersom du kommer arbeta brett behöver du kommunicera med hela organisationen, presentera dina slutsatser, förmedla till olika nivåer och kunna hantera olika uppgifter parallellt med varandra. Därför är det av stor vikt att kunna arbeta strukturerat och organiserat.

Arbetsuppgifter

 • Mekanisk konstruktion i SolidWorks och SAP.
 • Samarbeta nära teamet, leveranskedjan, produktion, produktsupport och R&D.
 • Delta på pulsmöten och uppföljningar.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad högskole eller universitetsutbildning inom maskinteknik, mekanik, robotik eller annan relevant inriktning.
 • Mycket goda kunskaper inom SolidWorks.
 • Har arbetslivserfarenhet som konstruktör.
 • Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift och grundläggande på svenska.

Det är meriterande om du har

 • Goda kunskaper inom rörliga konstruktioner, gjutning, bearbetning och kugghjul.
 • Erfarenhet av att arbeta med SAP.
 • Arbetslivserfarenhet inom R&D.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101012

Ansök här