info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098783

Mekanikkonstruktör till Auto Solutions hos Toyota!

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Har du en teknisk högskoleexamen och vill vara med och utveckla morgondagens autonoma truckar? Är du även samarbetsinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete? Då har du nu chansen att bli en del av Toyota Material Handling Sweden som mekanikkonstruktör. Som mekanikkonstruktör hos Toyota kommer du vara delaktig i hela utvecklingskedjan och arbeta nära både slutprodukt och dina kollegor. Du kommer även erbjudas goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och välkomnas till ett härligt team med mycket kompetens. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Plats: Linköping, Motala, Sweden

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Marknaden för förarlösa fordon inom logistiksektorn växer allt snabbare och Toyota är idag en världsledande aktör inom branschen. Företagets produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar och nu söker vi en mekanikkonstruktör som vill vara med att skapa och utveckla framtidens teknik!

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du tillhöra utvecklingsavdelningen Auto Solutions bestående av kollegor inom mjukvara, el och mekanikkonstruktion. Du kommer ingå i ett team om ca tio personer där ni gemensamt ansvarar för utveckling och konstruktion av Toyotas förarlösa produkter och utvecklingsarbetet kommer ske i projektform. Du kommer vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan, från konceptframtagning till färdig produkt, och arbeta med mekanikkonstruktion riktigt nära slutprodukten. Som mekanikkonstruktör hos Toyota kommer du spela en viktig roll i produktutvecklingsprocessen och ha stort inflytande på produktens funktion, prestanda och framtida utveckling.

Du erbjuds:

 • Möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom den tekniska utvecklingen av autonoma truckar.
 • En tjänst på ett stort och tryggt bolag där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • En kreativ och teknisk roll där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan och arbeta nära slutprodukten.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team.
 • Flexibilitet till distansarbete.

Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom sitt framstående miljöarbete och stort intresse för personalen. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal goda träningsmöjligheter genom gruppträningar och ett nyrenoverat gym.

Arbetsuppgifter

 • Framtagning av CAD-underlag i programmet CATIA.
 • Nyutveckla nästa generations autonoma fordon och materialhanteringslösningar.
 • Vidareutveckla Toyotas befintliga truckmodeller.
 • Utveckla kundspecifika, tekniska lösningar.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom maskinteknik.
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett 3D konstruktionsprogram.
 • Besitter ett stort tekniskt intresse.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Arbetslivserfarenhet inom industrin.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner. ett

Bli direktrekryterad till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098783

Ansök här