My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102545

Mekanikkonstruktör till innovativa och framåtsträvande ReQuTech i Linköping

ReQuTech

Har du ett stort intresse för rymden och vill bidra till ökade kommunikationsmöjligheter för kunder inom offentlig och privatsektor? Här får du möjlighet att varje dag göra skillnad tillsammans med ett tekniskt starkt team i en stark tillväxtfas. Som mekanikkonstruktör kommer du att ansvara för design, utveckling och testning av mekaniska system och komponenter till SATCOM-terminaler. Här erbjuds du goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och där du är en nyckelperson för ReQuTechs fortsatta utveckling. Du välkomnas även till ett familjärt bolag med härlig organisationskultur där ni tillsammans bidrar till företagets framgång!

Ansök här

Företag: ReQuTech

Plats: Linköping

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

ReQuTechs resa började 2009 med en vision om tre grundläggande principer: REsearch, QUality och TECHnology. Dessa principer formade inte bara namnet på företaget utan fortsätter att vägleda de på vägen mot att bli en global ledare inom Beyond-Line-Of-Sight (BLOS) Communications. Hos ReQuTech kommer du att få arbeta med samarbetspartners såsom European Space Agency (ESA) och Rymdstyrelsen.

Requtech är engagerade i spetsforskning. De har en stor förståelse för att innovation är kärnan i framsteg, och de investerar i att utforska nya gränser inom antennteknik. Deras engagemang för kvalitet är inte bara ett modeord; det är en grundläggande aspekt av deras arbetskultur då ReQuTech arbetar enligt ISO 9001 och 14001. ReQuTechs team drivs av strävan efter teknisk excellens. Tillsammans skapar de produkter som inte bara uppfyller förväntningarna; de överträffar dem. Att vara i framkant av tekniken är det som skiljer Requtech åt.

I rollen som Mekanikkonstruktör kommer du att ansvara för design, utveckling och testning av mekaniska system och komponenter till ReQuTechs SATCOM-terminaler. Du kommer att arbeta med teknisk forskning och förstudier, genomföra produktbenchmarking och analys. I rollen kommer du även att samarbeta med hela organisationen och intressenter för att leverera högkvalitativa produkter till ReQuTechs kunder. Om du är intresserad av resor i tjänsten erbjuds du att besöka kunder runt om i världen. Du välkomnas till en kultur där man ställer upp för varandra, hjälper till där det behövs och utvecklar organisationen tillsammans. Följ med på resan att utveckla ReQuTech från ett Scale-up till något större!

Du erbjuds

 • Ett innovativt och nytänkande företag som strävar framåt, här kommer du att få möjlighet att påverka inte bara din roll utan företagets framtid
 • Möjlighet att ingå i optionsprogram
 • En viktig roll i företaget från dag ett där du kommer bidra med din kompetens inom mekanik
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter, där du kan utvecklas inom ett område som intresserar dig såsom teamledaransvar, specialistroller eller liknande
 • Kompetensutvecklingsmöjligheter där du själv kan få vara med och påverka vilka områden du skulle vilja utvecklas inom
 • Ett sammansvetsat team i Linköping som gärna umgås och gör aktiviteter som padel eller AW
 • Goda förmåner som försäkringsavtal och pensionsförmåner

Arbetsuppgifter: Som mekanikkonstruktör kommer du att ha en bred roll där du ansvarar för att skapa lösningar och projektleda för kundprojekt, självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor. Din roll sträcker sig även till deltagande i utvecklingsprojekt där du tar fram detaljerade konstruktioner och bidrar till ständiga förbättringar och metodutveckling. Arbetet innefattar allt från enkla standardkomponenter till avancerade mekaniska system i Solidworks. Som mekanikkonstruktör kommer du att få arbeta med den senaste tekniken i syfte att vara med och skapa framtidens SATCOM-lösningar. För att effektivt kunna konstruera ReQuTechs produker ser vi att du har goda kunskaper inom strukturanalys samt design för värmeledning och elektronikkapsling.

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen inom maskinteknik eller liknande teknisk inriktning
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion eller design och produktutveckling, gärna inom SATCOM eller liknande områden
 • Mycket goda kunskaper i 3D CAD-system, det är meriterande om du har kunskaper i Solidworks
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För denna process ber vi dig att skicka in dina betyg från högskolan.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Innovativ
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ReQuTech

Läs mer om ReQuTech HÄR.

Bli direktrekryterad till ReQuTech

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102545

Ansök här