My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098832

Mekanikkonstruktör till Special Products hos Toyota!

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Har du en teknisk högskoleexamen och vill arbeta i en roll där du inom endast några månader får se resultatet av din konstruktion i verkligheten? Är du även samarbetsinriktad, har ett stort leveransfokus och trivs i ett högt arbetstempo? Då har du nu chansen att bli en del av Toyota Material Handling Sweden som mekanikkonstruktör. Som mekanikkonstruktör hos Toyota kommer du arbeta med kundanpassningar av eltruckar på den globala marknaden och arbeta nära både slutprodukt och dina kollegor. Du kommer även erbjudas goda karriär- och utvecklingsmöjligheter och välkomnas till ett härligt team med mycket kompetens. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Plats: Linköping, Motala, Sweden, Mjölby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Marknaden inom logistiksektorn växer allt snabbare och Toyota är idag en världsledande aktör inom branschen. Företagets produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar och nu söker vi en mekanikkonstruktör som vill vara med att skapa och utveckla framtidens teknik!

I rollen som mekanikkonstruktör kommer du tillhöra utvecklingsavdelningen Special Products. Du kommer ingå i ett team om tio personer där ni gemensamt ansvarar för kundanpassningar av eltruckar på den globala marknaden, alltid med kunden i fokus. Du kommer vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan, redan från offert, till konstruktion, till produktion, samt arbeta med mekanikkonstruktion riktigt nära slutprodukten. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och bland annat innefatta att omsätta kundens behov till teknisk specifikation och sedan att utveckla innovativa lösningar och inom kort uppleva dina lösningar i fysisk form. Som mekanikkonstruktör kommer du även, tillsammans med dina kollegor, parallellt att arbeta med förbättringsprojekt och metodutveckling. Detta är en möjlighet för dig med ett stort leveransfokus där du inom endast några månader kommer få se resultatet av din konstruktion i verkligheten!

Du erbjuds:

 • Möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom den tekniska utvecklingen av truckar.
 • En tjänst på ett stort och tryggt bolag där du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i din roll och att göra karriär inom bolaget.
 • En kreativ och teknisk roll där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan och arbeta nära slutprodukten.
 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen.
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team.
 • Flexibilitet till distansarbete.

Toyota eftersträvar att vara en hållbar arbetsgivare genom sitt framstående miljöarbete och stort intresse för personalen. De har bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder de sin personal goda träningsmöjligheter genom gruppträningar och ett nyrenoverat gym.

Arbetsuppgifter

 • Framtagning av CAD-underlag i programmet CATIA.
 • Omsätta kundens behov till teknisk specifikation.
 • Utveckla innovativa lösningar och inom kort uppleva dem i fysisk form.
 • Vara tekniskt sammanhållande och koordinera utvecklingen inom flera olika tekniska discipliner.
 • Lösa tekniska utmaningar i nära samarbete med bl.a. produktion och kunder.

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, exempelvis inom maskinteknik.
 • Har erfarenhet av att arbeta i ett 3D konstruktionsprogram.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet från en liknande roll.
 • Har erfarenhet av att arbeta med kundanpassade lösningar.
 • Arbetslivserfarenhet inom industrin.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa. Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner. ett

Bli direktrekryterad till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Petra Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098832

Ansök här