Sökresultat
Annons-ID: 15095532

Mekanikkonstruktör till Voith!

Voith Turbo Safeset AB

Är du högskole- eller civilingenjör på jakt efter nytt jobb? Vi på Academic Work söker nu för Voiths räkning en mekanikkonstruktör. Det här är rollen för dig som vill jobba i en högteknologisk miljö där du i nära samarbete med kund och kollegor får lösa problem och känna att du bidrar med kvalitativa lösningar hos tung industri världen över. Hos Voith finns också oändliga möjligheter att påverka framtiden och arbeta med nya applikationer!

Ansök här

Företag: Voith Turbo Safeset AB

Stad: Sundsvall

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

På en nischad marknad sticker Voith Turbo Safeset ut med sina kompakta och robusta momentbegränsare, en svensk uppfinning som är en fysisk försäkring för tung industri världen över. Produkterna är pålitliga och resurssnåla med låga utsläpp och bidrar till ökad säkerhet, effektivitet och klimatomtanke. Voith arbetar med ständig utveckling och håller sig i framkant för att utveckla sin teknik vilket resulterar i 3-5 patentansökningar varje år.

Du kommer att anställas i en roll som mekanikkonstruktör och du kommer vara en del av konstruktions- och utvecklingsavdelningen i Hudiksvall. Här arbetar 14 personer i ett nära samarbete tillsammans med produktion. Lokalt finns en stark kultur av att vara ett litet bolag med hög entreprenörsanda där alla oavsett avdelning samverkar för att lösa kundernas problem. Projekten varierar både i tid och omfattning där samt innovationshöjd. Det gemensamma är kvaliteten som alltid eftersträvas där Voith arbetar med skräddarsydda produkter till sina kunder. Rollen kommer anpassas efter dig och din kunskapsnivå och dina ansvarsområdet kommer successivt öka i takt med att du blir varm i kläderna.

Du erbjuds Arbete i ett bolag med hög teknisk profil och nära kundsamarbeten med en stor variation lösningar att arbeta fram tillsammans med dina kollegor

 • Ett genomarbetat introduktionsprogram till såväl rollen som bolaget
 • Vinstandel, sjukvårdsförsäkring, sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, lunchbidrag mm.

Arbetsuppgifter

 • Ta fram 3D-underlag samt ritningar
 • Göra hållfasthets- och toleransberäkningar
 • Uppdatera äldre ritningar
 • Konstruera kundanpassande lösningar

Vi söker dig som

 • Är högskole- eller civilingenjör med teknisk inriktning, exempelvis mekanik eller teknisk design
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i intern kommunikation

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som konstruktör och arbetat i NX.

Du besitter följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten
 • Problemlösande

För att passa i rollen så behöver du ha ett stort mekanikintresse och tycka om att lära dig nya saker, både självständigt och tillsammans med kollegor.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Voith Turbo Safeset AB

Läs mer om Voith HÄR! Nyfiken på att veta mer om en av Voiths produkter? Kika HÄR!

Bli direktrekryterad till Voith Turbo Safeset AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här