info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098386

Mekanikkonstruktör till WeSolve

Wesolve AB

Har du ett stort teknisk intresse, erfarenhet av konstruktion och söker en utvecklande miljö? Hos WeSolve kommer du som konstruktör att arbeta tillsammans med andra erfarna kollegor inom hela utvecklingsprocessen med intressanta produkter med fokus på effektivitet. Varmt välkommen med din ansökan till en arbetsplats som värnar om just din personliga utveckling!

Ansök här

Företag: Wesolve AB

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

WeSolve leder, driver och ansvarar för utvecklingsprojekt, samt genomför driftsättningar för flera världsledande företag. De är även en utav huvudägarna i Proac där de har egna produkter i egen tillverkning.

Här har du och dina kollegor hög kompetens och integritet, och besitter stor kunskap och erfarenhet av många olika branscher. Här kombineras stor kunskap och hög entusiasm med den senaste tekniken.

Som mekanikkonstruktör kommer du vara delaktig i hela utvecklingsprocessen med tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion. I arbetet innefattas också inköpsarbete, produktionsberedning, installation och operationssbeskrivning. Du kommer till en början få introduktion och stötta upp i tillverkningsunderlag och sammanställningar för att sedan avancera in i rollen med mer ansvar. Dina arbetsdagar kommer att innefatta att ta fram tekniska underlag för:

 • Maskindetaljer
 • Prototyper
 • Ny- samt ombyggnationer
 • Fixturer
 • Layouts

Du erbjuds

 • En möjlighet att visa framfötterna hos en arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter
 • En utvecklande roll där du får vara med och bidra till framtiden inom teknik

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av WeSolve.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, produktionsteknik eller liknande alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet av mekanikkonstruktion inom tillverkningsindustrin alternativt liknande bransch
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då kommunikation och dokumentation genomförs på båda språken
 • Har erfarenhet av konstruktion i CAD
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Kunskap inom automation och PLC-programmering
 • Har erfarenhet från stålverk och/eller massa- och pappersindustri

Vi söker dig som är

 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall, Birsta

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Wesolve AB

WeSolve AB är ett komplett produktutvecklingsföretag som grundades år 2005 och har kontor i Birsta, Sundsvall. De leder, driver och ansvarar för utvecklingsprojekt, samt genomför driftsättningar för flera världsledande företag. Målet är att tillföra nytänkande och större fokus på teknik och effektivitet till branschen. Deras ingenjörer har hög kompetens och integritet samt besitter stor kunskap och erfarenhet av många olika branscher. Som delägare i PROAC AB har de tillgång till en lokal verkstad och har möjligheten att tillverka de produkter som ska levereras. Som delägare i WSH Systems AB har de tillgång till Hydrauliklösningar av bästa kvalité.

Bli direktrekryterad till Wesolve AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098386

Ansök här