My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103734

Meriterande extrajobb på Freno Air i Piteå

Freno AB

Är du en bit in på din ingenjörsutbildning och vill nu få relevant arbetslivserfarenhet? Då kan detta vara chansen för dig! Vi söker nu efter en student som vill stötta upp i rollen som junior konstruktör hos vår kund. Säkra sommarjobbet och få en möjlighet till meriterande extrajobb. Ansök redan idag, urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Freno AB

Plats: Piteå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Freno Air är Sveriges främsta och äldsta specialist på luftfjädring. Genom innovativ teknologi och kundanpassade chassisystem så har deras produkter gjort dem till marknadsledande i Sverige inom transportlösningar till logistik-, persontransport- och utryckningsbranschen. På kontoret i Piteå sitter idag 10 personer med olika ansvarsområden där du i din roll kommer att samarbeta nära de flesta på plats.

Med anledning att en i teamet kommer vara iväg på längre ledighet söker vi nu en student som är redo att ta ansvar och stötta upp på konstruktionssidan. Som junior konstruktör kommer du med hjälp av CAD att arbeta med utveckling och design av företagets produkter. Du kommer även säkerställa att produkterna håller hög kvalité genom att kontinuerligt utföra tester och bedriva förbättringsarbete kring dessa.

Du kommer arbeta nära produktion och försäljning där de lösningar och förbättringar ni kommer fram till ger snabba resultat i form av förverkligade produkter!

Du förväntas kunna arbeta 2-3 heldagar i veckan med start i maj, alternativt fördela dessa över halvdagar. Under sommaren förväntas du arbeta heltid följande veckor: 26, 27, 28, 32 & 33. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet kan det finnas möjlighet att arbeta extra upp till 1 dag/vecka även under terminerna, samt täcka upp under nästa vår och sommar under en till längre ledighet, mars-september.

Du erbjuds

 • Chansen att bli en del av ett företag som är marknadsledande inom sin bransch.
 • Ett meriterande extra- och sommarjobb där du får stora möjligheter att utvecklas.
 • En roll där det du arbetar fram snabbt blir förverkligade i företagets produkter.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med utveckling, konstruktion, beräkning, simulering och analys av produkter
 • Enklare typ av programmering och modellering i CAD
 • Stötta i utvecklingen av standarder och riktlinjer för produktutvecklingsprocessen

Vi söker dig som

 • Behärskar både svenska och engelska då dessa används i arbetet
 • Har kommit en bit in på din utbildning med relevant inriktning, tex. konstruktion- eller maskinteknik
 • Har goda kunskaper i CAD, gärna ifrån Siemens Solid Edge

Det är meriterande om du har tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Freno AB

Läs mer om kunden här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Dahlberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103734

Ansök här