info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099577

Miljöingenjör till Volvo CE!

Volvo Construction Equipment AB

Ta chansen och bli Volvo CE's nästa miljöingenjör där du får vara med på deras spännande resa mot en hållbar framtid. Här erbjuds du en säker, mångsidig och kreativ arbetsplats som tar fram det bästa ur alla. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Volvo Construction Equipment AB

Plats: Hallsberg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår värld är i ständig förändring. Volvo Construction Equipment drivs av idén att tillsammans med fantasi, ett nyfiket tankesätt och teknisk innovation kan skapa en värld som är renare, smartare och mer uppkopplad. Volvo CE tror på en hållbar framtid och arbetar tillsammans med alla sina intressenter för att göra visionen till verklighet för människor överallt, varje dag. Volvo CE arbetar tillsammans med en tydlig avsikt att kontinuerligt få både verksamheten och medarbetarna att växa genom att balansera alla intressenters behov, alltid vara i linje med sitt medmänskliga tillvägagångssätt och sin filosofi. Med säkerhet först, kul på jobbet och personbästa varje dag som ledstjärnor tillverkar Volvo CE hytter och tankar till hjullastare, dumprar, grävmaskiner och jordvältar. Volvos produkter används världen runt för att bygga framtiden! Det är spännande tider för branschen och Volvo CE ser fram emot att lära känna nya kollegor – Det vore kul om Du vill jobba hos Volvo CE – så läs vidare!

Som miljöingenjör är du ansvarig för att utveckla och driva Volvo CE Hallsbergs miljöarbete. Du en viktig nyckelspelare på resan till att bli en klimatneutral och cirkulär anläggning. Du arbetar förebyggande och utvecklande inom miljöområdet, bland annat genom att identifiera förbättringsmöjligheter, driva och delta i projekt och aktiviteter. Du är en del av QES ledningsgrupp och har ett nära samarbete med arbetsmiljöingenjören. Du rapporterar till både Head of QES och Head of Operations Hallsberg.

Du kommer att arbeta som konsult via Academic Work med vision att övergå till en anställning hos Volvo CE. Academic Work erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

På Volvo erbjuds du:

 • Ett utmanande och stimulerande arbete i en dynamisk kultur där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att påverka och skapa värde för medarbetare, ägare, kunder och samhälle
 • En rolig och inspirerande roll med stora möjligheter till personlig utveckling och nätverkande med globala kontakter

Arbetsuppgifter

 • Vara rådgivande och coachande till organisationen vid exempelvis utredningar, kontroller, analyser samt vid andra frågor avseende miljö och tillhörande krav
 • Driva lokala forum inom ansvarsområdet samt vara representant i regionala och globala nätverk samt myndigheter
 • Driva och delta i forskningsprojekt
 • Samarbeta med andra avdelningar samt verka som en stödfunktion på siten

Vi söker dig som

 • Har relevant eftergymnasial utbildning inom miljö
 • Flera års arbetslivserfarenhet inom området
 • Har goda kunskaper inom svensk miljölagstiftning och arbetssätt för systematiskt och strategiskt miljöarbete
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Det är meriterande om du har:

 • Vana att utbilda andra och att presentera i olika forum, såsom t.ex. ledningsgrupper och medarbetargrupper
 • Erfarenhet av att driva förändring och leda projekt
 • Kunskap, erfarenhet eller intresse inom revision och ledningssystem ses det som meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven
 • Självgående
 • Samarbetsinriktad och kommunikativ

Övrig information:

 • Start: enligt ök
 • Omfattning: heltid med möjlighet till flex
 • Placering: Hallsberg, 10 minuters gång från tågstationen
 • Möjlighet till en tillsvidareanställning och en fast månadslön

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sandh eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099577

Ansök här