info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099812

Ingenjör inom Thermal Management till fordonsindustrin

Etteplan Sweden AB

Hos Etteplan, en framstående aktör inom teknikkonsultbranschen, finns en ständig strävan efter att forma framtidens innovationer. Här får du vara med och bidra till att lösa spännande tekniska utmaningar som verkligen påverkar samhället. Du välkomnas in i ett internt team som fokuserar på Thermal Management inom fordonsindustrin, där du kommer arbeta med stort fokus på modellbaserad mjukvara. Läs mer nedan!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Första Långgatan

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För dig som strävar efter en stabil och progressiv karriär i ett dedikerat inhouse-team, erbjuder Etteplan en unik möjlighet. Du kommer att vara placerad på Första Långgatan och vara en del av ett team bestående av 10 erfarna medarbetare, där du får chansen att växa och utvecklas inom ett fascinerande teknikområde.

I rollen som Ingenjör inom Thermal Management hos Etteplan kommer du att vara aktiv i utvecklingen och implementeringen av avancerade termodynamiska styrsystem för fordonsapplikationer. Ditt uppdrag innebär att skapa och förbättra strategier för värmehantering för att optimera kylning och uppvärmning av olika fordonskomponenter och system. För att lyckas krävs kompetens inom modellbaserad mjukvaruutveckling, särskilt med fokus på Matlab Simulink.

Din roll innebär att samarbeta nära med andra avdelningar, vilket skapar en dynamisk arbetsmiljö där gemensam utveckling står i fokus. Som konsult hos Etteplan kommer du att delta i spännande projekt och samarbeta med experter inom olika teknikområden, både internt och externt. Här prioriteras din individuella kompetens med stort fokus på din karriärsutveckling.

Du erbjuds

 • Möjligheten att få arbeta med framåtlutad teknik och samla värdefull spetskompetens inom Thermal Management
 • En arbetsmiljö som där kompetensutveckling ligger i fokus
 • Flexibilitet till distansarbete

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med utvecklingen av avancerade termodynamiska styrsystem för fordonsapplikationer
 • Designa och optimera värmehanteringsstrategier för effektiv kylning och uppvärmning av fordonskomponenter
 • Samarbeta nära med tvärfunktionella team för seamless integration och funktionalitet i fordonsplattformar

Vi söker dig som

 • Har en avslutad högskoleutbildning inom Energiteknik, Maskin, Mekatronik eller annat liknande område
 • Har erfarenhet av att arbeta med Matlab Simulink för modellbaserad mjukvaruutveckling och systemdesign
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från fordonsbranschen
 • Kompetens inom termodynamiska kylsystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Etteplan Sweden AB

Etteplan är experter på teknisk design, mjukvara och inbyggda system samt avancerad teknisk dokumentation. Med drygt 60 kontor runt om i världen erbjuder Etteplan en verklig global affärsmiljö. Här finns många möjligheter för alla som brinner för att lära sig något nytt och trivs med att utvecklas tillsammans med sina kollegor! Engineering with a difference är företagets motto och för dig som ingenjör innebär det fantastiska möjligheter att få testa dina egna innovativa idéer. På Etteplan blir du del av en dynamisk, framåtsträvande organisation med höga ambitioner och en spännande framtid i sikte.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jonna Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099812

Ansök här