Sökresultat
Annons-ID: 15096741

Mjukvaruingenjör till Jönköping!

Har du ett intresse för framtidens teknik och mjukvaran bakom den? Vi söker dig som är civilingenjör, i början av din karriär, och vill ta klivet mot att arbeta med mjukvaruutveckling inom autonom drift. Vi söker dig som drivs av att röra dig i det okända och vill få arbeta med morgondagens teknik, där innovation är den stora kärnan till arbetet!

Ansök här

Stad: Jönköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en junior mjukvaruutvecklare till teamet i Jönköping. Du kommer i denna roll tillhöra ett motiverat team om cirka 15 personer med varierad kompetens och erfarenhet. I teamet arbetar de med att utveckla automatiserade robotar mot kunder. Här får du möjligheten till en bred inblick i allt arbete kopplat till utvecklingen, från idé till testning av färdig produkt. Med ett stort företag i ryggen och ett prestigelöst team omkring dig finns det inga gränser för hur duktig du kan bli.

Då företaget arbetar med kunder utspridda i olika länder kommer tjänsten innebära en del resande, både i och utanför sverige.

Du erbjuds

  • En väl investerad och gedigen onboarding till uppdraget där du kommer få med dig alla förutsättningar att lyckas väl i din roll
  • Stora möjligheter att växa i ditt arbete som utvecklare
  • En dynamisk arbetsplats där du kommer få vara delaktig i hela processkedjan

Vi söker dig som

  • Har en färdig civilingenjörsexamen inom Teknisk Fysik, Mekatronik eller Data Science
  • Har B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska då arbetet sker på dessa språk

Vidare är det meriterande om du har kunskap i något av följande: C#, C++, Python, elektronik eller nätverk.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Innovativ
  • Resultatinriktad
  • Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här