My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100877

Molnapplikationsutvecklare sökes till Echandia!

Echandia Marine AB

Echandia är ett innovativt företag som verkar inom sjöfartsindustrin, de utvecklar och tillverkar kraftfulla energilagringsystem för fartyg och andra storskaliga tillämpningar. Här erbjuds du möjligheten att bli en del av ett företag som arbetar med toppmoderna batterisystem och moderna tekniker samt som är med och bidrar till de globala klimatmålen, inte minst inom sjöfartsektorn. Det här jobbet är för dig med erfarenhet av att arbeta med molnapplikationer och som vill bli en del av ett företag som är på en spännände tillväxt resa!

Ansök här

Företag: Echandia Marine AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta nära tvärfunktionella team för att designa, implementera och optimera skalbara molnapplikationer. Du kommer att spela en avgörande roll i utvecklingen och underhållet av molnbaserade applikationer som driver deras innovativa marina lösningar. Som utvecklare ansvar du för att säkerställa tillförlitligheten, säkerheten och prestandan hos molninfrastrukturen samtidigt som du samarbetar med intressenter för att definiera krav och leverera högkvalitativa lösningar. Som en integrerad del av organisationen kommer du att ha gott om möjligheter att utveckla dina färdigheter och växa professionellt.

Det här är en konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att anställas som konsult av Academic Work. Uppdraget är långsiktigt där ambitionen är att bli rekryterad av Echandia.

Du erbjuds

 • Du erbjuds en stödjande och inkluderande arbetsmiljö där kreativitet och innovation uppmuntras
 • Denna roll presenterar unika utmaningar och möjligheten att göra en betydande inverkan på framtidens hållbara sjötransport
 • Goda utvecklingsmöjligheter

Vi söker dig som

 • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att designa, utveckla och implementera molnbaserade applikationer
 • God kompetens inom programmeringsspråk som C#, Python eller Node.js för att bygga skalbara och pålitliga molnlösningar
 • En god förståelse för mikrotjänstearkitektur och containeriseringsteknologier som Docker och Kubernetes
 • Starka problemlösningsfärdigheter och förmågan att felsöka komplexa problem i distribuerade molnmiljöer
 • Goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att samarbeta effektivt med tvärfunktionella team för att leverera kvalitativa molnlösningar
 • Obehindrad i både svenska och engelska i tal och skrift då detta är arbetsspråk

Det är meriterande om du har erfarenhet inom

 • VPN, Azure AD och Azure molnutveckling
 • Tidsseriedatabaser (InfluxDB etc.)
 • UI-utveckling (ASP.NET / Typescript)
 • Maskininlärning / Digitala tvillingar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad och kommunikativ
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Echandia Marine AB

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophia Gyllenhammar eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100877

Ansök här