My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104450

Montör till Skylotec Nordic AB!

Är du en person som har ett tekniskt intresse och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då har vi jobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic AB i Lindome söker nu en driven, noggrann och ambitiös person, som vill jobba med montering av avancerad klätterutrustning. Sök idag, vi ser framemot din ansökan!

Ansök här

Företag: Skylotec Nordic AB

Plats: Sagbäcksvägen 13, 437 31 Lindome

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, Långsiktigt, 6 månader konsultuppdrag

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Skylotec Nordic AB accelererar upp i en väldig fart. Nu har de sin nya produkt Easy X redo att produceras och behöver därför öka på deras bemanning av montörer i deras produktion. Är du därför en person som trivs med praktiskt arbete och har det där genuina teknikintresset, samtidigt som du vill vara med på en hejdundrande resa tillsammans med goa kollegor och chefer ska du söka dig hit. Som montör kommer du att vara med i hela produktionsflödet, från det att en del kommer in till dess att produkten är klar att säljas. Du genomför både förmontering och slutmontering och är med på alla stationer för variation. Målbilden är att alla ska kunna göra allt.

Du kommer att introduceras på plats för att självständigt kunna montera ihop olika delar. Genom att vara involverad i produktionens alla delar får du en djupare insikt i produktens funktion och hur de olika komponenterna samverkar. Denna progression i arbetsuppgifterna, från förmontering och slutligen montering, ger dig en strukturerad inlärningsväg och möjlighet att växa i din roll som montör hos vår kund Skylotec Nordic AB.

Vidare får du ta plats på ett företag som hjälper både polis, militär och civila i samhället. Med andra ord ett bolag som även gör samhällsnytta. Eftersom de är leverantörer till dessa myndigheter kommer en bakgrundskontroll att genomföras av dig som person innan en erbjudan om anställning kan ges. Detta i enlighet med säkerhetskyddslagen.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag KL 07.00-15.45 med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen. Möjlighet till flex +- 30 min.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt arbete på ett företag i dundrande framfart
 • Schyssta arbetsvillkor i enlighet med bemanningsavtalet
 • Uppdragsspecifik lön - ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos Skylotec AB

Vi söker dig som

 • Har arbetat med montering tidigare av liknande rang
 • Har grundläggande datavana
 • Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift - detta då bland annat ritningar är skrivna på svenska
 • Är en lagspelare av rang, har ett öga för detaljer och mån om resultatet du lämnar efter dig

Det är önskvärt om du har

 • Tidigare erfarenhet inom områden som serviceteknik, elektronikmontage eller arbete med kretskort
 • Kunskaper i engelska och tyska i både tal och skrift - kan komma att bli en fördel i utförandet av arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Skylotec Nordic AB

Skylotec Nordic AB ingår i den tyska Skylotec koncernen, en av världens största producenter av produkter för säkert arbete på höjd, med cirka 1000 anställda spridda över hela världen.

Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har Skylotec Nordic AB i Lindome, tidigare ActSafe AB, tagit ett stadigt grepp om den globala marknaden för motordriven rope access. Deras innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. De bidrar till deras kunders framgång och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. De har en snabbt växande exportverksamhet genom deras globala nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design och med den senaste tekniken - Det är det de är bäst på! Läs mer om Skylotec Nordic AB här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Amanda Rees Fager eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104450

Ansök här