Sökresultat
Annons-ID: 15097284

Montör till TMP Tooling AB i Lilla Edet!

Bor du i närheten av Lilla Edet och söker ett aktivt arbete under en kortare period? TMP Tooling arbetar projektbaserat och är nu i behov av en Montör under 2 månaders tid. Sök idag då vi räknar med att tillsätta tjänsten omgående!

Ansök här

Företag: TMP Tooling AB

Stad: Lödöse

Jobbkategori: Manufacturing

Omfattning: Heltid, Initialt 2 månader

Startdatum: Omgående!

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som montör arbetar du tillsammans med en annan grupp montörer i TMP Toolings verkstad i Lilla Edet. De arbetar med olika projekt och just nu behöver de fler montörer.

För att klara av arbetet är det viktigt att du inte räds av fysiskt tungt arbete och samtidigt har ett intresse för det tekniska. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av just montering utan det viktigaste är att du kommer till jobbet med en god inställning. På en daglig basis kommer du att kapa kolfiberrör, limma på ändstycken och montera ihop dessa strukturer.

Arbetet är flexibelt men den normala arbetstiden är förlagd mellan KL 8-16 måndag till fredag.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och du anställs hos oss på Academic Work men arbetar sedan ute hos kund.

Vi söker dig som

  • Har obehindrade kunskaper i svenska i både tal och skrift - detta på grund av säkerhetsskäl i verkstaden
  • Har en förmåga att axla en till viss del fysiskt krävande roll

Det är meriterande om du har

  • Arbetat som montör tidigare

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här