My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15105963

Mötesbokare på deltid till Qnetworks!

Är du student inom marknadsföring eller sälj och vill få meriterande erfarenhet av försäljning mot företag vid sidan av studier? Nu söker vi en mötesbokare till Qnetworks!

Ansök här

Företag: Quality Networks Nordic AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Deltid, 8h/v

Startdatum: Augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Qnetworks är en viktig kugge i kommunikationsnätet och erbjuder sina kunder en bred portfölj av högkvalitativ digital infrastruktur. På Qnetworks arbetar idag 6 personer och de har senaste året haft stor tillväxt. Här får du möjlighet att bli del av ett mindre dynamiskt företag och samtidigt utveckla dina kunskaper inom försäljning. Som mötesbokare kommer du ringa utgående samtal till medel- och varma företagskunder till Qnetworks med syfte att boka in möten åt deras säljare.

Tjänsten är ett bemanningsuppdrag via Academic Work och du förväntas arbeta ca 8 h i veckan. Arbetet är förlagt under kontorstider men dagar och antal timmar per dag är flexibla vilket gör tjänsten perfekt att kombinera med dina studier.

Arbetsuppgifter

  • Ringa utgående samtal till varma/halvvarma kunder för att boka möten
  • Samanställa inbokade möten i säljarnas kalendrar

Vi söker dig som

  • Studerar marknadsföring eller försäljning på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av studier
  • Har arbetslivserfarenhet av sälj/service sedan tidigare genom exempelvis butik, telefonförsäljning, restaurang etc
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då bägge språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

  • Arbetat i liknande roll tidigare

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. För att trivas i rollen krävs det att du har en god kommunikativ förmåga då du kommer prata med många olika personer. Du motiveras av nya utmaningar och är inte rätt för att ta egna initiativ för att förbättra processer eller nå dina mål. Vidare är du självgående och har ett stort eget driv.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Orädd
  • Social och kommunikativ
  • Initativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Alina Finnberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stv1@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15105963

Ansök här