My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101854

Nattpigga studenter sökes till terminal i Järfälla!

Är du på jakt efter en fartfylld tjänst att kombinera med studierna? Se hit! För vår kunds räkning söker vi ett flertal terminalarbetare med start så snart som möjligt. Urval sker löpande - ansök redan idag!

Ansök här

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund är en välkänd aktör inom transport- och logistikbranschen. De söker nu nya medarbetare till lagerterminalen i Järfälla med start omgående. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, men vi ser att du som söker gärna arbetar fysiskt, trivs att arbeta i grupp och har god förmåga att ta eget ansvar.

Du som kommer ta dig an tjänsten kommer arbeta ca 2-3 pass/veckan utifrån kundens behov. Arbetstiderna som gäller är sedan vardagar mellan 03:30 - 09.15. OB-ersättning för nattarbete utgår enligt kollektivavtal. Vi ser att du gärna har tillgång till bil eller bor i närheten av Järfälla för att ha möjlighet att ta dig till terminalen.

Bakgrundskontroll För denna tjänst kan det komma att krävas ett utdrag från belastningsregistret. Om din ansökan är relevant kommer vi att be dig att följa denna länk: Kontrollera egna uppgifter, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se) och klicka på "Till e-tjänsten för registerutdrag" för att ansöka om en "Personuppgiftskontroll". Öppna inte detta kuvert. Vi kommer att öppna det i samband med ett jobberbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Lasta ut inkommande paket
  • Sortera paket
  • Flytta paket från en plats till en annan

Vi söker dig som

  • Studerar en utbildning och är minst 18 år gammal
  • Trivs i en aktiv roll och förberedd på en fysisk krävande tjänst
  • Har en god teamkänsla och god förmåga att ta eget ansvar
  • Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
  • Är kvällspigg och tillgänglig för att jobba natt några gånger per vecka

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Molly Rytter eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101854

Ansök här