My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101984

Nätverkskonsult till Cuebid AB

Cuebid AB

Cuebid AB söker efter en Nätverkskonsult som är tech-savvy och brinner för modern teknologi! Vill du utmanas och växa i en dynamisk organisation och tillhöra ett team som består av några av branschens kunnigaste konsulter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Ansök här

Företag: Cuebid AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Cuebid AB är en marknadsledande aktör inom tekniklösningar och erbjuder avancerade tjänster inom bland annat cybersäkerhet, kommunikation, datacenter och molnlösningar. Bolaget arbetar nära sina kunder för att förstå aktuellt behov och därefter leverera skräddarsydda lösningar som hjälper dem att skydda sin infrastruktur och möjliggöra framgång i den digitala eran. Vi ser givetvis att du delar Cuebids värderingar och vill verka enligt deras varumärkeslöfte; att erbjuda säker infrastruktur till innovativa och förändringsbenägna företag på ett modigt, ärligt och utmanade sätt i en ödmjuk och hjälpsam ton. Cuebid får sina kunder att känna sig hörda, hjälpta och att uppnå sin fulla potential. Ditt närmsta team kommer bestå av 12 kollegor, som precis som dig brinner för modern teknik, är lagspelare och oerhört måna om att göra sina kunder fullständigt nöjda.

Rollen som Nätverkskonsult innebär ansvar för bland annat drift av switchar, övervakning, brandväggsadministration och effektiv kommunikation vid händelser och felsökning. Dina arbetsuppgifter inkluderar konfigurering av utrustning, uppstart av switchar, mätning av trådlösa nätverk, uppdateringar samt installation av nya enheter som accesspunkter och brandväggar. Du kommer även att delta i projekt och samarbeta med användare, arkitekter och andra team. Som person drivs du av att möta nya utmaningar och arbeta i en varierande arbetsmiljö. Denna roll är en god möjlighet för dig som har höga ambitioner och vill växa in i en konsultroll.

Du erbjuds

 • Chans att vara med och påverka
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Generösa förmåner
 • Frihet under ansvar

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av nätverksteknik och/eller arbetat i en liknande roll som Nätverkskonsult
 • Har erfarenhet av switchar och routrar
 • Har erfarenhet av nätverksprotokoll och -teknologier som IP, LAN/WAN, VLAN
 • Är obehindrad i svenska språket, i både tal och skrift
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • En eftergymnasial utbildning inom datavetenskap, informationsteknik, IT eller liknande område
 • Kunskaper inom DNS/DHCP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Flexibel och prestigelös

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din framtida potential. För att lyckas i rollen som Nätverkskonsult hos Cuebid AB är du nyfiken, driven samt har en konsultativ inställning i ditt sätt att agera och bemöta kunder.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Cuebid AB

Läs mer om Cuebid här.

Bli direktrekryterad till Cuebid AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Wahren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101984

Ansök här