info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098961

Nätverkstekniker sökes till mindre konsultbolag

Tillsammans formar vi framtidens nätverkslösningar på alla nivåer av komplexitet. Om du är redo att vara en del av ett team som drivs av innovation, kompetens och en vilja att möta framtidens utmaningar, då är du på rätt plats. Välkommen att söka redan idag!

Ansök här

Plats: Kista centrum

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Efter årsskiftet

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi är ute efter dig som tänker långsiktigt och ser en framtid hos din nästa arbetsgivare. Hos vår kund, som är ett mindre konsultbolag med ungefär 15 medarbetare, värnar man om varandra och att ha ett gott arbetsklimat. De är ett väletablerat företag som har funnits i flera år men som nu vill bli större på IT området. Så här beskriver de sig själva:

"Vi som jobbar på IT idag, har bred kompetens när det gäller nätverksinfrastruktur och säkerhet. Vi har lång erfarenhet av design, underhåll och felsökning av olika typer av nätverkslösningar ute hos våra kunder. Vi hjälper våra uppdragsgivare med nätverkslösningar på alla nivåer av komplexitet. Är kravet analys, uppgradering, livcykelhantering, säkerhet eller felsök, så har vi kunskapen som krävs för att hjälpa er."

Som konsult kommer du att jobba ute hos en av företagets kunder. Där arbetar du med nätverk, servrar och allt det som behövs för en fungerande infrastruktur. Det betyder också nätverkskomponenter som routrar, switchar och accesspunkter liksom cybersäkerhet och brandväggar. Du är också med och förvaltar, felsöker och löser olika typer av nätverksproblem.

Du erbjuds

 • En långsiktig tjänst hos ett företag där man värderar sina medarbetare över allt annat. Man gör roliga aktiviteter tillsammans och har kul på jobbet!
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work under hela uppdraget för att följa upp och stötta dig i ditt arbete
 • Löpande kompetensutveckling och möjlighet att bli certifierade inom olika nätverks-tekniker på sikt

Arbetsuppgifter

 • Installera routrar, switchar och andra nätverkskomponenter i nya och befintliga nätverk
 • Hjälpa kunder lösa problem i nätverket och infrastrukturen i stort
 • Sätta upp brandväggar och andra cybersäkerhetslösningar

Vi söker dig som

 • Har arbetat som nätverkstekniker eller i likvärdig roll i minst 1-2 år
 • Har erfarenhet att arbetat med infrastruktur
 • Kan ta ansvar och arbeta självständigt
 • Är flytande i Svenska och har svenskt medborgarskap
 • Utbildning: Eftergymnasial utbildning inom nätverk eller liknande

För att lyckas i den här rollen tror vi du är en person som har pluggat till nätverkstekniker på yrkeshögskola eller på annat sätt utbildat dig på området. Efter det har du jobbat ett tag som nätverkstekniker eller infrastrukturspecialist och trivs med de arbetsuppgifterna. Som person är du självständig i ditt arbetssätt men inte heller rädd att fråga om hjälp när det behövs. Du gillar att jobba i ett mindre bolag och tycker det känns spännande att vara konsult.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta som konsult
 • CCNA eller CCNP certifikat
 • Arbetat med lastbalansering och Cisco ISE
 • Utbildning: Kandidat, Yrkesförberedande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nils Norgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på nils.norgren@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098961

Ansök här