My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101704

Norrlandsansvarig Projektsäljare till AJ Produkter!

Här finns möjligheten för dig som har erfarenhet av försäljning och nu vill ta ett stort kliv i din karriär! Som AJ Produkters nya projektsäljare inom industri i Norrland får du ta mycket eget initiativ för att påbörja företagets etablering i regionen. Är du den person vi söker så tycker vi du ska skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Ansök här

Företag: AJ Produkter Aktiebolag

Plats: Skellefteå, Luleå, Örnsköldsvik, Piteå, Umeå

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som projektsäljare har du en nyckelroll i en organisation där man bryr sig om varandra och tillsammans skapar en kultur som osar lyhördhet, kunnighet, engagemang och genuinitet för att leverera service av hög kvalitet till kunderna. Ditt närmsta team består av tolv kollegor, där tre av dem är projektsäljare i andra geografiska områden. Du kommer få stöd av en dedikerad säljkoordinator under hela processerna. Du har möjlighet att utgå från olika orter, viss fördel har Skellefteå som utgångspunkt.

Du erbjuds

 • Gedigen onboarding där du genomgår en digital del 2 veckor innan start, sedan väntar introdagar på huvudkontoret i Halmstad och sedan fortläper onboardingen hela första året.
 • Företagsbil.
 • En fri roll där du har stor påverkan över ditt egna arbete.

Arbetsuppgifter

 • Leta nya affärsmöjligheter och bygga upp en ny kundportfölj inom industri där du skapar samt upprätthåller kundrelationer.
 • Arbeta nära kunden för att skapa en förståelse för verksamheten och på så vis kunna leverera skräddarsydda förslag på inredningslösningar som passar kundens miljö och behov.
 • Arbeta självständigt där du ansvarar för att driva och hantera projekt från start till slut.
 • Samordna leverans för att skapa trygga och stabila köpprocesser.
 • Följa upp kund och säkerställa kundnöjdheten.
 • Hålla dig uppdaterad om marknadstrender och konkurrens.

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av B2B försäljning inom industri
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat då det dagliga arbetet sker på bägge språk
 • Har erfarenhet och förståelse av CRM system
 • Har B körkort då resor i hela Norrland ingår i rollen
 • Har erfarenhet av CAD

Det är meriterande om du har förståelse och kunskap av LEAN.

För att passa in och prestera i rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper, därför ser vi att du är självgående, resultatinriktad, affärsinriktad och nätverkande.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

AJ Produkter Aktiebolag

Vi på AJ Produkter är proffs på att utforma arbetsmiljöer där människor mår bra. Med fokus på innovation, egendesignade produktserier och tre egna fabriker skapar vi smarta lösningar för arbetsplatsen i tiden. Och med verksamhet i 19 europeiska länder, ca 1000 anställda och en omsättning på drygt 3 mdkr, bidrar vi årligen till att förbättra arbetsmiljön på 330 000 arbetsplatser Europa runt.  Sortimentet består av möbler, inredningslösningar och utrustning för materialhantering. Totalt mer än 15 000 produkter för kontor, skola, lager och industri – allt lättillgängligt via katalog, e-handel, kundanpassade projekt eller ett samtal till någon av våra säljare. Läs mer om AJ produkter här!

Bli direktrekryterad till AJ Produkter Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Victoria Vikman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101704

Ansök här