Sökresultat
Annons-ID: 15095018

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Ikano Bank!

Ikano Bank AB (publ)

Att Ikano Bank inte är som vilken annan bank som helst märks tydligt när du kliver in på deras kontor i Hyllie. I stället för att mötas av slipsklädda banktjänstemän möts du av en arbetsplats som utstrålar nytänkande och ambition! Hjärtat i verksamheten är kundtjänsten där medarbetarna ger förstklassig service till kunder i Sverige, Norge och Danmark. Ikano Bank söker nu en ny stjärna till teamet i Malmö sök idag om du vill du vara en del av deras fortsatta resa!

Ansök här

Företag: Ikano Bank AB (publ)

Stad: Malmö

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Academic Work söker för Ikano Banks räkning en norsktalande kundtjänstmedarbetare till deras nordiska kundcenter som startades upp i Malmö under våren 2016. Som ny medarbetare kommer du att ingå i ett ambitiöst team med stark känsla för samarbete och sammanhållning. Ikano Bank ligger i Hyllie, ett expansivt område utanför Malmö där varje medarbetare gör skillnad varje dag.

För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare på Ikano Bank krävs det att du som person är flexibel och duktig på att samarbeta med andra. Du kommer ingå i ett team på ett tiotal personer som arbetar nära varandra med olika ärenden som kommer in från Ikanos kunder. Du kommer även arbeta självständigt vilket sätter krav på att du är självgående och inte rädd för att ta egna beslut om det krävs. Du kommer få en gedigen introduktion till dina arbetsuppgifter och till Ikano som företag så att du har bästa förutsättningar att lyckas i din nya roll.

Arbetsuppgifter

 • I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du vara ansikte utåt och, i många fall, kundens första kontakt med Ikano Bank. Med telefonen som arbetsredskap kommer du att svara på inkommande samtal från både privatkunder (B2C) samt företagskunder (B2B) med frågor som kan röra exempelvis fakturaärenden, produkter, bonus eller räntefrågor.Stort fokus i rollen ligger i att ge en förstklassig service och att kunna möta kunden utifrån den situation denne befinner sig i. Inledningsvis kommer du, som ny medarbetare på Ikano Bank, få en gedigen introduktion och utbildning inom både produktkunskap och service.

Vi söker dig som

 • Har en god förståelse för norska & engelska i både tal och skrift
 • Har ett brinnande intresse för service och vilja arbeta med kundbemötande samt tycka om att ha telefonen som arbetsredskap

Det är meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst mot norska kunder
 • Tidigare erfarenhet från en roll inom försäljning

Vi söker dig som är

 • Strukturerad
 • Inspirerande
 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8.00-16.30
 • Placering: Malmö, Hyllie
 • I slutet denna process krävs en kreditupplysning som administreras av Academic Work.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ikano Bank AB (publ)

Här kan du läsa mer om Ikano Bank och deras verksamhet.

Ikano Bank startades precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett bra alternativ i vardagen. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Vi erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Våra banktjänster omfattar produkter som lån, bolån, kreditkort och sparkonton till privatpersoner.

Bli direktrekryterad till Ikano Bank AB (publ)

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här