My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104440

Norsktalande ordermottagare på heltid

Nu ges möjlighet för dig som är norsktalande och som trivs i en serviceinriktad och koordinerande roll att ta dig an rollen som ordermottagare hos vår kund. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande!

Ansök här

Plats: Järfälla

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, 40h/v

Startdatum: 19 augusti

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning en norsktalande ordermottagare. Uppdraget är på heltid med start 19 augusti och stäcker sig initialt 6 månader med ambition till överrekrytering därefter.

Som ordermottagare hanterar du inkommande samtal med tillhörande administration från kunder i Norge gällande diverse frågor kring hela orderkedjan, från beställning till slutkund. Du kommer ingå i ett team om 5 kompetenta kollegor som arbetar såväl mot den svenska som norska marknaden.

Vi söker dig som

  • Har mycket goda kunskaper i norska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

  • Har arbetslivserfarenhet av kundservice eller liknande roll sedan tidigare

Vi värdesätter din personliga egenskaper högt i denna roll och söker dig som är serviceinriktad och kommunikativ som person som trivs i en roll där högkvalitativ service och framåtanda står i fokus.

Övrig information

  • Start: 19 augusti
  • Arbetstider: Kontorstider
  • Uppdrag: Långsiktigt, inleds med 6 månaders anställning med ambition till överrekrytering därefter
  • Placering: Veddesta, Järfälla (ej remote)

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lizette Wiedel eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104440

Ansök här