info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099034

Nu fyller vi på vår studentpool på XXL!

XXL Sport & Vildmark AB

Är du en ihärdig och tävlingsinriktad person som gillar att kavla upp ärmarna och arbeta i högt tempo? Studerar du på högskola eller universitet och söker ett aktivt arbete där du får möjligheten att komma ifrån skolmiljön och tjäna lite extra pengar? Då är det dig vi söker för studentuppdrag hos XXL centrallager i Örebro.

Ansök här

Företag: XXL Sport & Vildmark AB

Plats: Örebro

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, Passkrav 2 pass/vecka, främst mån-tis och fre

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu är det dags att fylla på vår studentpool igen och därför söker vi nya lagermedarbetare till ett deltidsuppdrag på XXL centrallager i Örebro. XXL har under de senaste åren arbetat med att bygga upp en stark företagskultur som genomsyrar hela organisationen. Deras kärnvärden är entusiasm, öppenhet, hjälpsamhet och resultatfokus. Som medarbetare på XXL centrallager är du mycket tävlingsinriktad och älskar att utmana dina kollegor i tävlingar som anordnas varje månad.

I tjänsten kommer du att arbeta extra vid behov under skolterminerna samt täcka upp för semesterfrånvaro under övriga ledigheter. Du behöver vara tillgänglig för jobb minst två pass i veckan, främst måndagar och tisdagar.

För denna tjänst krävs att du kan uppvisa ett utdrag ur ditt belastningsregister.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som lagermedarbetare på XXL kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team, men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Våra studenter hjälper främst till på två avdelningar, Autostore och Retur. På Autostore arbetar du med att placera in varor i ett robotliknande system som på andra sidan plockar ut varor och skickar till butik. Returavdelningen hanterar de returer som kommer in från onlinehandeln. Du kommer till exempel att arbeta med:- Inplacering i automatanläggningen- Att räkna och kontrollera varor- Kontrollera att produkterna är av nyskick och i rätt antal - Vika/packa om produkter, byta ut påsar och rolla/putsa- Godkänna returer digitalt

Vi söker dig som

 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet och har 1,5 - 2 år kvar av dina studier. Registreringsintyg behöver kunna uppvisas.
 • Har goda verbala kunskaper i svenska
 • Tidigare har arbetat resultatinriktat mot uppsatta mål
 • Kan uppvisa ett ostraffat belastningsregister
 • Kan arbeta två pass i veckan varav 1 av dessa måste vara antingen mån, tis eller fre.
 • Har AM-, eller B-körkort och tillgång till moped/mopedbil/bil att ta dig med till och från arbetet.

Det är meriterande om du har truckkort eller om du tidigare har arbetat med fysiskt krävande arbeten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid ca 14-16 timmar/vecka
 • Placering: Örebro, Pilängen
 • Arbetstider: Mån-tors = 06:30-15:15 / 15:15-23:00. Fredag = 06:30-14:00 / 14:00-21:30. Söndag = 08:00-15:30 / 15:30-23:00. Främsta behovet finns under mån-tis.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Julia Bergqvist eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099034

Ansök här