My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103470

Nu söker vi studenter till Pairs kundsupport!

Pair

Trivs du i en roll med kundkontakt och söker en spännande jobbmöjlighet vid sidan av dina studier? Vill du få in en fot i ett spännande start-up bolag som kan erbjuda värdefulla erfarenheter och karriärmöjligheter efter examen? Då ska du titta hit! Hos Pair erbjuds du ett flexibelt extrajobb med fokus på problemlösning och där du får vara med och bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen för företagets kunder. Du välkomnas även till ett familjärt bolag med härlig organisationskultur där ni tillsammans bidrar till företagets framgång. Vi arbetar med löpande urval, så sökt tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: Pair

Plats: Jönköping med omnejd

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Deltid, och sommarjobb med möjlighet till extra pass

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Pair grundades 2019 och genom deras bokningstjänst hjälper de människor att boka och betala sina parkeringsplatser redan innan de sätter sig i bilen. Pair ska utöka sin supportfunktion och vi söker två studenter som ska ansvara för teknisk kundsupport mot företagets kunder och användare av företagets lösningar.

I rollen som kundsupportmedarbetare kommer du att arbeta vardagar och helger, där du förväntas arbeta 2 vardagar i veckan samt var tredje helg. Det är en flexibel roll och under vardagarna kommer passen var förlagda på kvällstid för att det ska kunna gå ihop med dina studier. Under ditt arbetspass kommer du ha beredskap där du förväntas vara tillgänglig på telefon för inkommande samtal från kunder och användare som behöver support i olika ärenden. När du kommer som ny på företaget så kommer du att få en tydlig introduktion för att du på bästa sätt kan komma in i din roll. Den här rollen passar dig som har ett tekniskt intresse och vill utvecklas inom ett snabbt växande område inom elbranschen.

Du erbjuds

 • En roll på ett spännande start-up bolag med en kompetent styrelse med lång erfarenhet av att driva bolag och många starka investerare.
 • Goda möjligheter till sommarjobb, exjobb och en anställning efter avslutade studier. En härlig företagskultur som kännetecknas av en familjär och prestigelös känsla där alla är med och bidrar till bolagets framgång.
 • En flexibel tjänst som anpassas efter dina studier och där du både arbetar från företagets kontor samt hemifrån vid kvälls- och helgpass.
 • Möjligheten att arbeta på ett bolag med goda karriärs-och utvecklingsmöjligheter där du på sikt kan arbeta både nationellt och internationellt.

Pair har tre olika affärsområden som du kan läsa mer om här:

Pair Manager: Pair Manager är ett lätthanterligt system för hotell där de kan erbjuda sina gäster parkering. I hotellgästens bokningsbekräftelse får de en länk där de själva kan boka sin parkeringsplats och på så sätt frigörs extra arbetstid för hotellpersonalen. Hittills har Pair skrivit avtal med flertalet hotell från de stora kedjorna bl.a. Best Western, Elite Hotels, Strawberry, Scandic Hotels och Radisson Hotels.

Pair Recharge: Det är i dag en stor tillväxt på elbilsmarknaden och Pair Recharge är appen för framtidens bilar. De har baserat sin affärsmodell på hög nyttjandegrad av laddboxarna. Till skillnad från andra aktörer på marknaden erbjuder de sin betalningslösning på samtliga laddboxar med uppkoppling. Pairs kunder får dessutom ta del av laddintäkterna helt utan någon egen investering.

Pair Parking: Med appen Pair Parking kan fastighetsägare och hotell maximera sina parkeringsplatsers nyttjandegrad. Med Pairs system erbjuds allmänheten att på ett säkert sätt, kunna nyttja de platser som annars stått tomma under låg beläggning.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med support och ärendehantering i företagets system
 • På ett professionellt sätt besvara kunder och användares frågor via telefon och mejl
 • Hantera tekniska problem samt hitta lämpliga lösningar utefter kundens behov

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar av dina studier med inriktning inom något av följande områden IT, maskinteknik, el/elektronik, ekonomi, projektledning, marknadsföring, HR eller logistik.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i kommunikation med företagets kunder.
 • Har ett tekniskt intresse och god dator- och systemvana
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • Problemlösande
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Lön: Timlön.
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid och sommarjobb med möjlighet till extra pass. Arbetstider: 2 kvällspass i veckan mellan 17.00-22.00. Du förväntas även att arbeta helg var tredje vecka, arbetstiderna är då fördelat 07.00-15.00 och 15.00-22.00. Under sommaren v.27-v.33 är arbetspassen fördelat mellan 07.00-15.00 och 15.00-22.00.
 • Placering: Mestadels arbete på distans men finns även möjligheter till arbete från kontoret i Jönköping.
 • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Pair.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Pair

Läs mer om företaget på Pair.se.

Bli direktrekryterad till Pair

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103470

Ansök här