My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103471

NVH-Verification engineer till Husqvarna Group

Husqvarna AB

Välkommen in till ett av Husqvarna Groups specialistlabb! Som NVH Specialist (Noise, Vibration and Harshness) kommer din vardag bestå av varierande laborativa uppdrag där du får full användning av både dina analytiska och praktiska kompetenser. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I din roll som specialist inom NVH kommer du att arbeta med såväl praktiskt labbarbete som avancerade analysuppgifter beroende på de uppdrag du tilldelas. Du kommer tillhöra Husqvarna Shared R&D och avdelningen Physical & Durability Specialist Lab, en specialistavdelning som tillhandahåller avancerad provning, mätning och utredning inom områden som strukturdynamik, akustik och EMC.

Metodutveckling är en ständig del av det dagliga arbetet och här läggs stor vikt vid att utveckla metoderna för att leverera högkvalitativa utredningar till Husqvarnas interna kunder. Ditt arbete sker experimentellt och du samverkar mycket med provnings-, beräknings-, och utvecklingsavdelningar inom hela Husqvarna Group. Som en del av detta team kommer du ges stor möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen inom kompetensområdet NVH, samtidigt som du själv ges goda möjligheter att utvecklas och ta kliv i din roll.

Du erbjuds

Vi förstår att alla har individuella mål och drömmar i sina karriärer. Som konsult hos oss får du stöttning i att forma din karriär i den riktning som lockar just dig. Vårt mål är att utefter din önskade riktning ge dig de rätta förutsättningarna att växa! Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har en civil- eller högskoleutbildning inom maskinteknik, teknisk fysik, ljud och vibration eller strukturdynamik
  • Har erfarenhet av testinriktat arbete och mätteknik inom ljud/vibration/kraft/töjning
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då arbetet kräver detta
  • Har b-körkort, då resor kan förekomma i tjänsten

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet som musiker och / eller studioarbete / ljudtekniker
  • Praktisk erfarenhet inom området ljudkvalité och psykoakustik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Kvalitetsmedveten
  • Problemlösande
  • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta start up. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103471

Ansök här