My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100227

Nyexaminerad tekniskspecialist som brinner för Linux!

Vill du vara med och med och ta fram vår kunds framtida interna molntjänst? I denna roll som teknikspecialist kommer du att arbeta med Container-teknologi och Open shift! Vi söker dig som har ett stort intresse för Linux och som drivs av att utvecklas inom IT. Här erbjuds du möjligheten att lära dig och växa i rollen med hjälp av kollegor med olika spetskunskaper inom statlig myndighet.

Ansök här

Plats: Kungsholmen

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, 40 h/v

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team om ca 20 kollegor som besitter olika spetskunskaper, vilket ger dig stor möjlighet till lärande och utveckling inom IT. På denna arbetsplats är det högt i tak med ett ledarskap som främjar lärande och ett gott samarbete i teamet. Med en bra kultur på arbetsplatsen och med ett ledarskap som främjar medarbetarens utveckling kommer du ha stora möjligheter till att bredda dina kunskaper inom IT. Du kommer även arbeta i tätt samarbete med en engagerade kollegor i olika åldrar och med varierande kompetenser. Du kommer arbeta nära med utvecklare och hjälpa dem att få ut sina applikationer i Open Shift.

Du erbjuds

 • Möjligheten att som junior få utveckla dina IT-kunskaper i en spännande miljö
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med Linux och open source lösningar
 • Ha nära kontakt med utvecklare och tillhandahålla IT-lösningar utifrån deras idéer
 • Ta fram lösningar för att utveckla och bevara IT-miljön
 • Vidareutveckla interna containerlösningar
 • Hjälpa utvecklare att få ut sina applikationer så snabbt och tryggt som möjligt i Open Shift

Vi söker dig som

 • Har en examen inom IT från Universitet, fördelaktigt inom system- eller datavetenskap
 • Har mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift då allt arbete sker på svenska
 • Har goda kunskaper i programmering (gärna Go eller Python)
 • Har ett stort intresse för Linux
 • Har svenskt medborgarskap*. Detta då tjänsten är placerad i säkerhetsklass och kräver en godkänd säkerhetsprövning utifrån 3 kap 1§ i Säkerhetsskyddslagen. Läs mer om vad en säkerhetsprövning innebär här.

*Svenskt medborgarskap krävs för att kunna vara aktuell för en säkerhetsklassad tjänst vid anställning i stat, kommun eller region som är placerad i säkerhetsklass 2. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt. Dock finns det vissa medborgarskap som kan göra det svårt att jobba i en säkerhetsklassad tjänst.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av Open Shift
 • Har erfarenhet av tidigare arbete i IT-miljöer

Som person är du en driven och målinriktad lagspelare med ett stort teknikintresse. Du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer arbeta tätt med ett engagerat team. Du drivs av att lösa problem och är nyfiken på att lära dig nya saker. Vidare har du lätt för att se ett stort sammanhang och är initiativtagande. I denna roll kommer vi värdesätta dina personliga egenskaper väldigt högt, därav är motivation för tjänsten viktig.

Övrig information

 • Start: Våren 2024
 • Omfattning: Heltid, 8.00-17.00
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Mica Henriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mica.henriksson@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100227

Ansök här