My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103364

Office Coordinator på deltid till Addnode Group

Addnode Group Aktiebolag (publ)

Är du en person som är serviceminded ut i fingerspetsarna och har ett öga för detaljer? Då kan du vara personen vi söker! Med stort engagemang och ett prestigelöst tillvägagångssätt är du med och bygger vidare på den goda Addnode Group kulturen och säkerställer att kontoret är representativt, hållbart och säkert. Ta chansen och sök redan idag - då vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Addnode Group Aktiebolag (publ)

Plats: Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, 60%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. De skapar uthållig värdetillväxt genom att kontinuerligt förvärva nya bolag och aktivt stödja dotterbolagen för att driva organisk tillväxt. Till moderbolaget och huvudkontoret söker de nu deras nya Office Coordinator, en person som delar deras vision och vilja att vidareutveckla deras goda företagskultur samt vara en viktig bidragande kulturbärare.

Utöver att säkerställa att kontoret alltid är representativt, hållbart och säkert samt erbjuder en god arbetsmiljö för deras anställda ingår även att vara på plats på kontoret 8.00 till 17.00 för att ta emot besökare. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med kontorets Office Manager där ni tillsammans ansvarar för receptionens bemanning under kontorstid. I rollen ingår följande ansvarsområden och tillhörande arbetsuppgifter; administration, facilitets- och fastighetshantering, IT- och tekniksupport, policy och efterlevnad samt övriga uppgifter. Du bör därför trivas i en roll med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt, och ha många bollar i luften samtidigt.

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift
  • Har goda kunskaper inom Office-paketet
  • Har arbetslivserfarenhet inom service och administration

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från mötesplanering och skapande av event
  • Erfarenhet från IT och användaradministration

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann och strukturerad
  • Lösningsorienterad och anpassningsbar
  • Självgående och initiativtagande

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, skicka därför gärna med ett personligt brev där du kort beskriver ditt intresse för tjänsten och Addnode Group. På slutkandidaten kommer även en bakgrundskontroll genomföras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Addnode Group Aktiebolag (publ)

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. Vi är en ledande global leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion, produktdatainformation och fastighetsförvaltning. Vi stödjer även offentlig sektor med dokument- och ärendehanteringssystem. Genom att förvärva nya bolag och erbjuda våra dotterbolag en plattform att växa från, skapar vi uthållig värdetillväxt. Addnode Group har 2 700 medarbetare och består av ett 20-tal bolag med geografisk närvaro i 19 länder och fyra världsdelar. 2022 uppgick nettoomsättningen till 6,2 miljarder SEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och ingår i segmentet Large Cap. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com.

Bli direktrekryterad till Addnode Group Aktiebolag (publ)

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Wahren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103364

Ansök här