info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099188

ONE Nordic söker beredare!

One Nordic AB

Har du stort tekniskt intresse och är en engagerad och kreativ person finns nu chansen att arbeta i en roll där du erbjuds ett utmanande arbete i en spännande bransch. ONE Nordic söker nu en problemlösande beredare på heltid till sitt kontor i Örebro eller Mariestad. Gör din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: One Nordic AB

Plats: Mariestad

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

ONE Nordic är en ledande aktör i Sverige inom områden som teknisk konsultation, entreprenad och service inom energi- och industrisektorn. De samarbetar med sina kunder för att planera och utforma framtidens hållbara energi- och industriella infrastruktur. Med fokus på att säkerställa att elenergi når både hushåll och industri, arbetar de för att möta dagens och morgondagens behov.

I rollen som beredare fungerar du som en teknisk projektledare i projekt relaterade till elnät. Ditt ansvar inkluderar att stödja verksamheten genom att ta hand om konstruktionsaspekter och förbereda de nödvändiga tekniska dokumenten inför byggnation eller uppgradering av elnätet. Du kommer driva projekt från början till slut och vara teknisk support till både projektledare och montörer under projektens gång.

Rollen hos ONE Nordic är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ONE Nordic. Detta är ett heltidsuppdrag med ambition att vara långsiktigt. På sikt finns det mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till ONE Nordic, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds:

 • Att bli en del av en trygg organisation där dina initiativ och kreativitet värdesätts
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • En roll där du får mycket frihet under ansvar
 • En kul vardag där du kommer växla mellan kontorsarbete och arbete ute i fält

Arbetsuppgifter

 • Utföra elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
 • Sammanställa materiallistor och arbetskartor
 • Kontakt med beställare, leverantörer, myndigheter och markägare
 • Vara teknisk support till projektledare och montörer

Vi söker dig som

 • Har några års arbetslivserfarenhet som beredare eller liknande roll
 • Är mycket bekväm med svenska i både tal och skrift
 • Har god datavana
 • Körtkort B

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av nätkartor, tex NetBas
 • Arbetat som lokalnätmontör eller kraftnätsmontör
 • En elteknisk utbildning

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

One Nordic AB

Hemsida: One Nordic

Vi levererar energieffektiva lösningar, i enlighet med EU:s klimat- och energimål för 2030. Vi hjälper våra kunder klara framtida krav på ökad kapacitet, optimering och driftsäkerhet. Vi bygger helt enkelt framtidens hållbara energisamhälle för nästa generation.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099188

Ansök här