My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104127

Onsite-supporttekniker till GlobalConnect

GlobalConnect

För dig med ett tekniskt IT-intresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i ett projekt där du erbjuds en spännande vardag i en expansiv bransch. Vi söker dig som delar GlobalConnects vision att göra tekniken tillgänglig och enkel för alla anställda. Brinner du för att få fram den bästa leveransen kopplat till både teknik och människa är du den vi söker. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Företag: GlobalConnect

Plats: Uppsala/Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, kontorstider

Startdatum: I början av juni

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

GlobalConnect är en ledande leverantör av infrastruktur och fiber, dedikerade att skapa en smidigare vardag för sina kunder. De är engagerade i att främja hållbar utveckling genom att integrera etik, miljöhänsyn, sociala och ekonomiska frågor på lång sikt. Som Onsite-supporttekniker i detta projekt arbetar du med ett omfattande datoruppgraderingsprojekt där du ansvarar för att byta ut och installera om ca 700 datorer. Inledningsvis kommer du att fokusera på två specifika områden, men på sikt kan du få större ansvar i andra delar av projektet. Arbetet innebär att du avemballerar datorer, förkonfigurerar dem enligt en guide och säkerställer att de fungerar som de ska innan de lämnas ut till användare. Du kan också behöva resa till andra kontor för att leverera och installera datorer på plats. Eftersom arbetet innefattar att organisera och samordna utbytet av flera enheter, kommer du att behöva kontakta berörda användare för att bestämma tid för när de kan hämta sina nya datorer. Vid problem eller oklarheter förväntas du ta initiativ genom att ringa och ta reda på nödvändig information för att lösa situationen. Dessutom kommer du att ge support till användare som övergår från ett äldre system till en molnbaserad plattform, vilket innebär att du behöver vara beredd på att svara på frågor och guida dem genom den nya tekniken. Kort sagt, din roll kommer att vara både teknisk och kommunikativ, med ett tydligt fokus på att säkerställa en smidig övergång för alla berörda. Du välkomnas in i ett härligt team där ni tillsammans utvecklas och erbjuder den bästa servicen till GlobalConnects interna användare.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GlobalConnect. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas pågå minst fram till årsskiftet. Det kan finnas chans till förlängning och överrekrytering, förutsatt att utrymme för det finns och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
 • Arbete hos en organisation där våra nuvarande konsulter beskriver det som en fantastisk arbetsplats
 • En gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att få en bra start

Arbetsuppgifter

 • Avemballera och testa datorer
 • Förkonfigurering av datorer
 • Kommunikation och samordning
 • Kontakt med användare
 • Teknisk support

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Har god datorvana och en nyfikenhet att lära dig mer
 • Är mycket bekväm med Office-paketet, främst Excel
 • Innehar B-körkort
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har

 • Arbetat i en supportfunktion inom IT tidigare
 • Goda kunskaper i Azure Active Directory och/eller Active Directory

Du är en självgående, lösningsorienterad och prestigelös person. Du trivs med att hjälpa andra och är inriktad på att ge bra service. Du tar gärna egna initiativ och arbetar på ett strukturerat sätt. Eftersom du kommer att samarbeta med olika avdelningar är god laganda och kommunikation viktigt för dig. Dessutom har du en nyfiken inställning och är alltid redo att lära dig något nytt för att utveckla din kompetens.

Övrig information

 • Start: Början av juni
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Uppsala/Stockholm
 • Övrigt: Resor till andra kontor i Sverige kan förekomma

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

GlobalConnect

Läs mer om hur GlobalConnect presenterar sig på deras hemsida - HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Isabella Lundell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104127

Ansök här