Sökresultat
Annons-ID: 15095729

Operation Coordinator sökes till Caverion

Caverion Sverige AB

Har du erfarenhet av en ekonomirelaterad och koordinerande roll och vill utvecklas vidare? Vill du vara med och bidra till Caverions nationella kundavtal med stort internationellt bolag? Har du dessutom ett stort driv, är initiativtagande, proaktiv och systematisk? Då finns här en ypperlig möjlighet för dig - Caverion söker en Operation Coordinator. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Caverion Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker Caverion förstärkning! De söker en Operation Coordinator som vill ansluta sig till företaget och vara en viktig och avgörande funktion för Caverions nationella kundavtal med stort internationellt bolag. Tjänsten innebär en bred roll där du stöttar och utvecklar verksamheten och ansvarar för bland annat koordinering, dispatching, kontakt med tekniker samt faktureringsadministration inom uppdraget med tillhörande förarbete och analys. I rollen kommer du ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling och man ser gärna att du är drivande, bidragande och vill växa långsiktigt tillsammans med Caverion. Uppdraget avser sex månader med mycket goda chanser till förlängning och möjlighet till överrekrytering. Visst låter det intressant!

Arbetsuppgifter

 • Dispatching
 • Koordinering av ordrar
 • Bevaka och stötta tekniker i arbete på site
 • Analyser och bedömning av ordrar inför fakturering samt fakturering
 • Ekonomisk kontroll, uppföljning och analys
 • Kontakt internt med berörda parter

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller liknande
 • Praktisk erfarenhet av rollen som ekonomiassistent
 • Praktisk erfarenhet av fakturahantering
 • Praktisk erfarenhet av en koordinerande roll
 • Mycket god systemvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Praktisk erfarenhet av SAP
 • Praktisk erfarenhet av fakturahantering för bolag inom fastighetsbranschen
 • En bakgrund som teamledare eller inom arbetsledning

För att lyckas i rollen är dina personliga egenskaper: Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är framåt; du har en mycket god kommunikativ förmåga, är en stark lagspelare och affärsdriven samordnare. Du är en s.k "people person". Du är lösningsorienterad och proaktiv, du driver dig själv och ditt arbete framåt. Du vill vara med och bidra och växa tillsammans med företaget. Därtill håller du hög kvalitet på ditt arbete, du är noggrann och strukturerad, du gillar att organisera upp saker och ting från grunden.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Caverion Sverige AB

Caverion - Building performance. Caverion utvecklar lösningar för byggnader, infrastruktur och industrier i 10 länder samt finns på 75 orter från Kiruna till Ystad, med ungefär 3000 medarbetare i Sverige. Hjärtat i Caverion är deras medarbetare - de vill att du ska växa tillsammans med dem. Här får du ett stort nätverk inom alla teknikområden, omges av uppmuntrande och nyfikna kollegor samt möjlighet att vara med och bidra till en hållbar tillväxt.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här