My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103224

Orderkoordinator till EPS Vascular i Malmö

Är du en strukturerad orderkoordinator på jakt efter en ny möjlighet i arbetslivet? I rollen som orderkoordinator på EPS Vascular får du en föränderlig vardag där ingen dag är den andra lik. Du kommer att vara en del av en livsviktig verksamhet som är ledande leverantörer av hjärt-kärlapparater och distribuerar dessa över hela Norden.

Ansök här

Företag: EPS Vascular AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid

Startdatum: omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

EPS Vascular är en ledande leverantör av hjärt-kärlapparater och distribuerar dessa över hela Norden. De kombinerar sin unika erfarenhet inom området, med nischade produkter som kräver mentorskap och utbildning. Detta gör det möjligt för EPS Vascular att erbjuda dig unik, innovativ och spännande teknologi, i den tidiga fasen av produktutvecklingen. EPS Vascular erbjuder kliniska utvecklingspartnerskap till både kunder och affärspartners. De strävar efter att vara den bästa partnern som finns inom området för kardiovaskulär sjukdomshantering.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Löpande kontakt med kunder och leverantörer främst via mejl men även telefon
 • Registrera och hantera inkommande orders och beställningar
 • Agera intern supportfunktion mot både kollegor och säljare ute på fältet

Vi söker dig som

 • Är obehindrad i svenska och engelska både i tal och skrift då du kommer att kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer på båda språk dagligen
 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst och/ eller orderhantering
 • Har en vana av att arbeta i Office 365
 • Har en god systemvana

Det är meriterande om du har

 • Behärskar det finska språket
 • Har tidigare erfarenhet av upphandlingar
 • Har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

I denna processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är strukturerad, systematisk samt har en god vana att arbeta utefter upparbetare rutiner och riktlinjer. Det är även viktigt att du är en person som vågar fråga om hjälp vid behov samt att du är ansvarstagande och inte låter arbetsuppgifter läggas på hög.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

EPS Vascular AB

För att läsa mer om företaget, klicka här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Linnea Murmark eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103224

Ansök här