My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104272

Orderplockare sommar till Skylotec Nordic AB

Är du en person som har ett tekniskt intresse och en naturlig fallenhet för praktiskt arbete? Då har vi sommarjobbet för dig! Vår kund Skylotec Nordic AB i Lindome söker nu drivna, noggranna och ambitiösa personer, som vill jobba med plock och pack av klätterutrustning. Sök idag, vi ser framemot din ansökan!

Ansök här

Företag: Skylotec Nordic AB

Plats: Sagbäcksvägen 13, 437 31 Lindome

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, Heltid under sommaren tom ca v.32

Startdatum: Vecka 24

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Skylotec Nordic AB accelererar upp i en väldig fart. Nu har de sin nya produkt Easy X redo att produceras och behöver därför öka på deras bemanning av orderplockare i deras produktion under sommaren. Är du därför en person som trivs med praktiskt arbete och har det där genuina teknikintresset, samtidigt som du vill vara med på en hejdundrande resa tillsammans med goa kollegor och chefer ska du söka dig hit. Som orderplockare kommer du stötta upp i produktionen under sommaren och fokusera på främst plock och pack som skall köras ut till deras kunder under sommaren.

Vidare får du ta plats på ett företag som hjälper både polis, militär och civila i samhället. Med andra ord ett bolag som även gör samhällsnytta. Eftersom de är leverantörer till dessa myndigheter kommer en bakgrundskontroll att genomföras av dig som person innan en erbjudan om anställning kan ges. Detta i enlighet med säkerhetskyddslagen.

Uppdraget är förlagt måndag - fredag KL 07.00-15.45 med placering i Lindome, väldigt nära till tågstationen. Möjlighet till flex +- 30 min. Från vecka 24 till 32 cirka, heltid.

Du erbjuds

 • Schyssta arbetsvillkor i enlighet med bemanningsavtalet
 • Uppdragsspecifik lön - ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos Skylotec AB

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning, gärna med teknisk eller logistisk inriktning
 • Har obehindrade kunskaper i svenska då det krävs för arbetet
 • Har grundläggande datavana
 • Är en lagspelare av rang, har ett öga för detaljer och mån om resultatet du lämnar efter dig

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i lagermiljö/med orderplock tidigare
 • Kunskaper i engelska och tyska i både tal och skrift - kan komma att bli en fördel i utförandet av arbetsuppgifterna

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Skylotec Nordic AB

Skylotec Nordic AB ingår i den tyska Skylotec koncernen, en av världens största producenter av produkter för säkert arbete på höjd, med cirka 1000 anställda spridda över hela världen.

Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har Skylotec Nordic AB i Lindome, tidigare ActSafe AB, tagit ett stadigt grepp om den globala marknaden för motordriven rope access. Deras innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst. De bidrar till deras kunders framgång och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. De har en snabbt växande exportverksamhet genom deras globala nätverk av utsedda och pålitliga distributörer. Hållbara produkter med banbrytande design och med den senaste tekniken - Det är det de är bäst på! Läs mer om Skylotec Nordic AB här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Amanda Rees Fager eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104272

Ansök här