My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103335

Finsktalande Outreach Agent till Wordline i Göteborg

Worldline

Tillsammans med Worldline söker vi en driven person som brinner för att skapa meningsfulla kundrelationer. Är du redo för en spännande och lärorik upplevelse? Ta steget in i en dynamisk och inspirerande miljö och forma framtiden med Worldline. Varmt välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

Ansök här

Företag: Worldline

Plats: Mölndal

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Worldline är en global ledare inom betalningar som tillhandahåller avancerade betalningsteknik som hjälper kunder över hela världen att förverkliga sina ambitioner. Företaget formar en ny värld av transaktioner med hjälp av avancerade betalningsteknik, lokala betalningsexpertis och skräddarsydda lösningar. Under hela 2024 kommer det att genomföras ett stort projekt som du kommer att vara en viktig del av. Detta projekt ska säkerställa att våra kunder får möjligheten att ta del av det senaste produktutbudet på marknaden.

Som Outreach Agent kommer du att ansvara för att kontakta Worldlines kunder för att erbjuda & informera om utbyte av deras terminal. Ditt uppdrag innefattar att introducera en ny och förbättrad terminal samtidigt som du har möjlighet att marknadsföra övriga produkter. Genom att delta i det här projektet kommer du inte bara ha en spännande och lärorik upplevelse, utan också fördjupa dig i betalningsvärlden. Vi söker en engagerad och ambitiös kollega som välkomnas att bli en del av teamet.

Här kommer du att arbeta med ambitiösa kollegor från hela världen, ta dig an unika utmaningar som ett team och göra en verklig påverkan på samhället. Med en stärkande kultur, robust teknik och omfattande utbildningsmöjligheter. Du kommer tillhöra ett team på 6 personer med placering i Göteborg.

Du erbjuds

 • Spännande möjlighet i ett internationellt FinTech-företag i stark tillväxt
 • En dedikerad konsultchef som under hela din anställning kommer stötta dig i din utveckling. Läs mer om konsultrollen här.

Arbetsuppgifter

 • Kontakta kunder för att erbjuda & informera om utbyte av deras terminal
 • Du kvalificerar, utvecklar och upprätthåller grundlig företags- och produktkunskap, undersöker konsumenternas behov och identifierar hur lösningar kan möta kundernas behov

Vi söker dig som

 • Goda kunskaper i finska både i tal och skrift
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har ett positivt mindset och trivs i en roll där resultat och kunddialog är i fokus
 • Har ett tomt belastningsregistret och godkänd kreditupplysning

Meriterade om du har tidigare erfarenhet av försäljning (B2B, B2C) eller andra relevanta områden (detaljhandel, fältförsäljning etc.)

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Relationsskapande
 • Kommunikativ
 • Uthållig
 • Resultatinriktad Utöver det ser vi att du är en person har lätt att förstå och lära dig nya system och arbetssätt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Worldline

Läs mer om Wordline här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lina Matzewska eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103335

Ansök här